13. март – Tодоровић неће бити на изборној листи СРС-а

БЕОГРАД – Потпредседник Српске радикалне странке (СРС) Драган Tодоровић потврдио је данас да се неће наћи на листи кандидата те странке за изборе, као и да ће кандидат СРС-а за евентуалне председничке изборе бити Александар Мартиновић.
Tодоровић је Танјугу изјавио да је замолио председнички колегијум да уважи његове разлоге да не буде други на листи за посланике, као и да не буде носилац листе на локалним и покрајинским изборима.
Како је објаснио, његови разлози су ти што већ дуже време мора да се више ангажује у својој приватној Фирми која се, како је казао, као и држава налази у тешком стању.
Он је казао да због кредитних обавеза све више времена проводи и биће ангажован и у наредном периоду у свом предузећу.
Tодоровић је рекао да због свега тога не може да да свој пуни допринос у кампањи и да сматра да није ни поштено да некоме заузима место на листи, а да касније не буде и посланик јер би то представљало и превару бирача СРС.
Он је поновио да је ту одлуку изнео на председничком колегијуму и да је то била тешка одлука.
Tодоровић је указао да ће у предизборној кампањи дати свој допринос колико год буде могао.
Tодоровић је рекао и да је на колегијуму одржаном крајем прошле недеље одлучено да уколико буду расписани председнички избори, кандидат радикала буде заменик шеФа посланичке групе Александар Мартиновић.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *