Контакт

Издавачко предузеће: „НАШ ПЕЧАТ“ а.д.

Адреса: Дипломатска колонија 4

ПИБ: 105376624

Шифра и назив делатности: 22130 издавање часописа и периодичних издања

Матични број: 20365480

Тел./фаx:

+381116555420
+381116555421
+381116555423

E-маил: [email protected]

Интернет адреса: www.pecat.co.rs

5 коментара

 1. Поштовани,
  обзиром да се ближе избори, молим Вас на у неком од наредних бројева, дате Ваше мишљење о томе, које опције-странке у Србији су проруске а које проамеричке. Ја и као Ваш редовни читалац, тешко могу на основу ваших текстова да закључим за СНС и СПС, којој од ове две опције припадају.

  Хвала,

 2. Radovan Mićunović Vukovarska 34 31000 Osijek, Hrvatska

  Molio Bih Vas da urgirate na voditelje RTS programa 1, 2 i SAT. Mi u Hrvatskoj koji primamok Tv signal putem operatera B-net, jako često ne momžemo pratiti programe, uz obrazloženje ” NPROGRAM NE MOŽEMO EMITIRATI NA ZAHTJEV NOSIOCA PROGRAMSKIH PRAVA”.
  Danas je na RTS drugom programu bio prenos utakmice sa Evropskog prvenstva u košarci Hrvatska – Mađarska i to je bilo emitirano na drugom programu, nakon toga je program i prenosi programa ugašen s obrazloženjem koji sam naveo. Ponekad cijelu noć nema prenosa i emitiranja emisija na prvom i drugom programu. Nemamo mogućnost pratiti niti jedan prenos utakmica koje igra Srbija i sportisti iz Srbije. Vjerojatno se iz zahvalnosti otvaraju NOVE PEKARE U Vašem glavnom gradu.

 3. дулебг

  Шлогирао сам се кад сам прочитао да је ДК општине Палилула добио име “Влада Дивљан”. Уз максималне напоре нисам могао да се сетим његовог доприноса култури, осим ако се изузму:
  – песмице “Вуче, вуче, бубо лења..”
  – као и неки немушти новији аудио-снимци, на којима само нема музике, ни текста, о садржају да и не говорим.
  Зар је могуће да Палилула није родила већег културњака од пок.Владе?

  2
  1
 4. Postovani javljam vam se jer bi hteo da kupim knjigu od veseg novinara Nikole Vrzica Wikiliks Tajne Beogradskih Depesa,pa hocu da vas pitam da li mogu kod vas da narucim istu knjigu?unapred hvala Sinisa

  3
  1
 5. Ovaj broj 653 je odlično koncepiran, sve pohvale.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *