Подршка Компаније „Дунав осигурање“ Спортским играма младих

Николета Шуберт, директорка Дирекције за продају животних осигурања у Компанији „Дунав осигурање“, foto Pakt studio
Уз подршку Компаније „Дунав осигурање“ као дугогодишњег партнера, 24. маја на Тргу републике у Београду свечано је отворена једанаеста сезона Спортских игара младих, највеће регионалне манифестације посвећене деци.
У обраћању великом броју окупљених, идејни творац, оснивач и председник Спортских игара младих Здравко Марић захвалио је председнику Републике Србије Александру Вучићу и Влади Републике Србије на гостопримству и подршци истакавши да највећу захвалност за успех манифестације дугујемо деци, која су од самог почетка препознала да она постоји управо због њих.
Николета Шуберт, директорка Дирекције за продају животних осигурања Компаније „Дунав осигурање“, изјавила је да та компанија већ дуги низ година подржава разне пројекте и манифестације које су намењене младима и деци.
„Компанија ‘Дунав осигурање’ настоји да се приближи најмлађим нараштајима и кроз развијање узајамне комуникације, поверења и разумевања покушава да сагледа њихове потребе, поглед на свет и циљеве којима теже, те да креира услуге које ће им бити важан животни ослонац онда када им то буде најпотребније. У име свега тога, у оквиру пројекта ‘Пријатељ од детињства’ већ пету годину заредом партнери смо Спортских игара младих, а ове године преузели смо улогу спонзора под називом ‘Дунав осигурање Дан спорта’. Инспирисани поруком другарства које не познаје границе, у претходној сезони Игара покренули смо кампању ‘Пружам руку не подмећем ногу’. Волонтери из наше компаније у сарадњи с нашим дивним пријатељима СИМ-овцима подстакли су стотине хиљада деце да напишу прелепе поруке пријатељства и подршке својим другарима и вршњацима, од којих смо неке и наградили“, рекла је Шубертова.

Здравко Марић, председник Спортских игара младих, с учесницима СИМ-а foto Pakt studio

Идејни творац и регионални председник Спортских игара младих Здравко Марић захвалио је „Дунав осигурању“, које је, како је нагласио, од самих почетака најоданији и најквалитетнији спонзор Игара у Србији.
„Захваљујући ‘Дунав осигурању’, кренули смо с кампањом ‘Пружам руку не подмећем ногу’, која деци свих узраста треба да укаже колико је пријатељство битно. Мислим да је ово што ради ‘Дунав’ заједно са Спортским играма младих прави пут, чак камен темељац за здравије и боље детињство и одрастање не само ове већ и будућих генерација деце“, истакао је Марић.
А „Дунав осигурање“ је поносно на учешће у тако значајном подухвату којим се пријатељства граде на темељима тимског духа, узајамног разумевања и подршке. Из компаније истичу да су нарочито поносни на одабир младих будућих амбасадора које стипендирају до пунолетства, те они тако постају и најдражи промотери идеје компаније о заштити и сигурности коју пружа животно осигурање.
За бројне учеснике игара, у пагоди „Дунав осигурања“ била су смештена два велика лед екрана ‒ за фудбал и стони тенис, стони фудбал, јези бег вреће за седење, као и два пулта код којих су љубазни „дунавски“ промотери заинтересованима објашњавали погодности животних осигурања и делили рекламни материјал и флајере.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *