„Дунав осигурање“ – твој сигуран сапутник!

Foto izvor: Shooterstock
Путовања нас оплемењују, доносе нова искуства и исписују нове приче! Да бисмо се отиснули ка неким новим дестинацијама и препустили зову даљина, нису нам потребни кофери новца, већ ум отворен за изазов напуштања сигурне луке и душа која се напаја бајковитом лепотом природних, културно-историјских, етничких разноликости света који нас окружује. Ово лето је прилика да се спакују кофери и храбро похрли у узбудљиве авантуре!
Ипак, осим храбрости, потребна је и добра припрема за пут, како би се и они непредвиђени догађаји што лакше превазишли. Прехладе, изненадне болести и повреде нису сапутници које би ико пожелео, али понекад умеју да изненаде и немогуће их је занемарити. Најсигурнији начин да се у случају непредвиђених ситуација обезбеди здравствена заштита и избегну високи трошкови лечења у иностранству јесте полиса путног здравственог осигурања. Зато, у кофер који спремаш за полазак у летњу пустоловину, као прво и најважније, спакуј „Дунав“ полису путног осигурања јер је она и овог лета твој сигуран сапутник!
Ако си изабрао Париз, наша препорука је да у Град светлости и љубави никад не путујеш сам! Поред вољене особе своје место треба да нађе и „Дунав“ полиса путног осигурања, која с највећом сумом осигурања на тржишту у износу од 35.000 евра обезбеђује и највиши степен покрића осигураних ризика. Та полиса ти омогућава покривање трошкова изненадних и хитних лекарских интервенција, набавке неопходних лекова, амбулантног и болничког лечења, превоза болесника до најближе здравствене установе, као и покриће многих других ризика. Сигурним корацима савладај 1710 степеника који воде до врха Ајфеловог торња и с његове задивљујуће висине сагледај као на длану чудесни град сањара и заљубљених!
Уколико те више привлачи да истражиш мистични Лондон, полису путног осигурања пре одласка на пут можеш закључити и онлајн. Сваки пређени километар пута носи у себи драгоцену успомену. Зато заустави време на Биг Бену и реци да бесконачним путовањима!
Каже се да сви путеви воде у Рим, а да би твоји путеви били безбедни, ту је и полиса помоћи на путу, коју такође можеш закључити онлајн. Уз полису путне асистенције, један телефонски позив у било које доба дана или ноћи 365 дана у години обезбедиће долазак овлашћеног мајстора, преглед, лакше поправке и одвожење (шлеповање) возила, као и трошкове ноћења ако квар захтева дужу поправку. Зато, за срећу баци новчић у фонтану Ди Треви, замисли најлепше жеље, а пре свега свој сигуран повратак у Рим!
Било да си планирао путовање у неке од поменутих европских метропола или је твој избор нека друга сунцем окупана летња дестинација, једно је сигурно, а то је да је и овог лета „Дунав осигурање“ – твој сигуран сапутник!
Све додатне информације о поменутим полисама заинтересовани могу добити путем Контакт центра Компаније „Дунав осигурање“ на телефон 0800 386 286 или на сајту www.dunav.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *