VUČIĆ UŠAO U DVORANU GENERALNE SKUPŠTINE UN: Kreće najteža borba predsednika Srbije za srpski narod

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić upravo je ušao u dvoranu Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija. Svakog časa očekujemo dalje informacije.

Sednica koja će prethoditi glasanju počinje tačno u 16 časova po našem vremenu, odnosno u 10 sati po lokalnom vremenu.

– Ovo je zastava časti, zastava hrabrih, zastava slobode! Upravo sam je poneo sa sobom u zgradu UN. Braniću je i čuvati. I ponosiću se njom. Mi nismo genocidan narod! Živela Srbija! – napisao je Vučić ranije tokom dana na svom Instagram profilu.

Vučić je svojim diplomatskim aktivnostima pokazao da se naša država ni u kom trenutku neće predati i da će se na sve načine boriti za interese našeg naroda.

– Odgovoriću im snažno i onoliko hrabro, koliko hrabrosti ima. Sve što imam hrabrosti, znanja i snage odgovoriću im. I odgovoriću im istinito. Odgovoriću im, borićemo se. Naš narod nije genocidan narod – jedna je od poruka predsednika Vučića.

Šef naše države stigao je u diplomatskoj borbi do svakog kraja sveta – “od Pacifika do Kariba”, kontaktirao sa afričkim državama, razgovarao sa svetskim liderima i svima predočio koliko je pogubna rezolucija o Srebrenici i da direktno krši Dejtonski mirovni sporazum.

Vučić je tokom borbe prvi put u istoriji organizovao da u sedištu Ujedinjenih nacija svedoče srpske žrtve rata u Bosni i Hercegovini i ispričaju svoju priču. 

Zbog snažne borbe predsednika Vučića za srpski narod, narod je uz svog predsednika i prati šta se trenutno dešava u GS UN.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *