ВУЧИЋ УШАО У ДВОРАНУ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ УН: Креће најтежа борба председника Србије за српски народ

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић управо је ушао у дворану Генералне Скупштине Уједињених нација. Сваког часа очекујемо даље информације.

Седница која ће претходити гласању почиње тачно у 16 часова по нашем времену, односно у 10 сати по локалном времену.

– Ово је застава части, застава храбрих, застава слободе! Управо сам је понео са собом у зграду УН. Бранићу је и чувати. И поносићу се њом. Ми нисмо геноцидан народ! Живела Србија! – написао је Вучић раније током дана на свом Инстаграм профилу.

Вучић је својим дипломатским активностима показао да се наша држава ни у ком тренутку неће предати и да ће се на све начине борити за интересе нашег народа.

– Одговорићу им снажно и онолико храбро, колико храбрости има. Све што имам храбрости, знања и снаге одговорићу им. И одговорићу им истинито. Одговорићу им, борићемо се. Наш народ није геноцидан народ – једна је од порука председника Вучића.

Шеф наше државе стигао је у дипломатској борби до сваког краја света – “од Пацифика до Кариба”, контактирао са афричким државама, разговарао са светским лидерима и свима предочио колико је погубна резолуција о Сребреници и да директно крши Дејтонски мировни споразум.

Вучић је током борбе први пут у историји организовао да у седишту Уједињених нација сведоче српске жртве рата у Босни и Херцеговини и испричају своју причу. 

Због снажне борбе председника Вучића за српски народ, народ је уз свог председника и прати шта се тренутно дешава у ГС УН.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *