ВЕЛИКЕ РЕЧИ ВУЧИЋА НА МИТИНГУ У БЕОГРАДУ: Немамо резервну отаџбину и нећемо је дати онима којима та земља ништа не значи!

Изборна листа листа „Александар Вучић – Београд сутра“ одржала је митинг у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду

 
 

Обраћање председника Вучића

Вучић је пре почетка обраћања на позорницу дочекан громогласним аплаузом и скандирањем.

– Хвала вам на величанственом дочеку.

Фото: принтскрин

– Избори пред нама су важни. Видели смо кроз шта смо све прошли. Много пута је било тешко грађанима и држави али смо увек успели да се подигнемо као Феникс и да покажемо да није проблем ако паднете – важно је да сваки пут устанемо и да наставимо да се боримо. Ово сам рекао због тога што је лако критиковати. Лако је рећи не свиђа ми се овај мост, ова нова пруга, не свиђа ми се овај авион, могао би да буде и већи. Пре само 12 година имали смо 550.000 људи мање запослено него данас. Има ли већег и значајнијег податка од тога. Променили сте нашу земљу. Веровали сте у озбиљност и одговорност. Правећи нашу земљу снажнијом, верујући да ћемо моћи да се супротставимо онима који би да нам руше земљу. И то смо успели. Образ Србији не можете да узмете, рекао је Вучић.

Он је казао и да зна колико је важно да се на изборе изађе.

– Да не помислите да су избори унапред завршени. Много новца је уложено да би ова земља била срушана. А на нама је да им кажемода им то нећемо дати, казао је Вучић.

Фото Новости

 
– Поносан сам на сваког грађанина Србије који се бори за своју земљу, тешким и напорним радом доприноси напретку ове земље. Сви морају да добију нашу пружену руку и да чувамо нашу земљу за сваког од нас, рекао је Вучић.- Поносан сам на све што смо урадили. Замислите, у овом тренутку у Новом Саду се граде три нова моста. Ти који хоће да нас победе, спречавали су нас да градимо мостове у Новом Саду. Потребно је да подигнемо плате до 1.400 евра просечно, сваки наш пензионер заслужује да живи боље. За прво дете 500.000 динара, за друго 600.000 динара. Да свако зна колико нам је важно да имамо децу, нагласио је он.

Фото: принтскрин

 

– Ови избори су исказивање ваше воље – хоћете ли да земљу даље унапређујемо. Коју су то фабрику они довели у било који град у Србији? Нису ниједну. Само су катанчили фабрике, уништавали нашу економију, казао је Вучић.

– Никада не говоре шта би они да изграде. Једино што говоре је да мрзе Вучића и да се докопају власти. Немам ја ништа против што мрзе Вучића, већ што немају план и што не знају шта би, све и да им неко поклони власт.

Фото: Танјуг

 

Вучић је нагласио да када буду завршени избори, не треба да буде тријумфализма нити великог славља.

– Од тог тренутка морате да покажете већу бригу према људима. Почните да разговарате са људима, па и када не можете да им решите проблем, покажите поштовање, казао је председник Србије.

– Тешко време је пред целим светом. Сви маштају о сукобима. А ја маштам и учинићемо све да сачувамо мир. Немамо деце за бацање. Никоме нећемо дозволити да руши наше националне интересе и да разбија јединство нашег народа где год да живе Срби. Никоме нећемо дозволити да то сруши.

Фото: Танјуг

 

– У Београду очекујем убедљиву победу, надам јој се. Зато је важно да покажете љубав према Београду, љубав према Србији. За све оно за шта сте аплаудирали у УН вам хвала. Ви сте били ти који сте ми помагали. Приметили сте да су ми једну ствар замерили сви. Засметала им је наша српска застава, рекао је Вучић и окупљенима показао заставу коју је носио у УН за време заседања Генералне скупштине.

Фото: Танјуг

 
– Питају се зашто толико волимо совју заставу. Ова наша тробојка је данас симбол отпора, слободе и пбоеде. Свуда у Србији да победимо. Да их победимо убедљивије него икада. Сви на изборе! За Србију сутра, поручио је Вучић.

Фото: принтскрин

 

Шапић:  Београд треба да има српског градоначелника

Носилац листе “Александар Вучић – Београд сутра” Александар Шапић казао је Београд град у ком туристи који долазе у наш град се диве на потпуно другачији начин него што је то било до сада. 

– Понекад можда заборавимо на људе. Трудио сам се последњих година помогнемо сваком где год то можемо. Озбиљна градска управа мора да има социјалне мере. Неопходно је да се за људе жртвујете, казао је Шапић.

– Београд треба да има српског градоначелника, српску градску управу, јер кад год је то било тако били смо добри свима који су живели у нашем граду и који у наш град дођу. Кад нисмо то имали били смо добри свима другима. Живео Београд до победе, поручио је 

Дачић: Да бисмо били успешни морамо да будемо јединствени

Потпредседник Владе Србије, министар унутрашњих послова и председник СПС Ивица Дачић рекао је да је овде атмосфера која показају јединство српског народа.

– Да бисмо били успешни морамо да будемо јединствени. То је и разлог што смо по први пут на једној изборној листи. Свима је јасно да је Србија стално на неком испиту, да је српски народ пред упитом да ли се борити за слободу или прихватити окупацију и наметање страних интереса. Зато је важно да схватимо зашто је потребно да будемо јединствени, рекао је Дачић.

Фото: принтскрин

 

– Немојте само да се радујемо што неки не учествују, а неки су се као разбили. Сви су они исти. Једни хоће да идемо у Европу, а да идемо у Србију. Други хоће да буду “кукавичије јаје”. Да не причам о Лзаовићу, Добрици Веселиновићу…који отворено говоре о геноциду. Отворено говоре да је Република Србпска геноцидна творевина, позивају да уђемо у НАТО. Они све што раде представља антисрпску политику. Зато смо ми на једној страни а сви други на другој, казао је он.

– Ви знате да сам ја из партије која је имала лоше искуство после 5. октобра. Сви ови који су сада окупљени они мени личе на ДОС. Позвивам све бираче или симпатизере СПС да изађу на изборе, да гласају за нашу коалициони листу у Београду и свуда у Србији где учествујемо. Србија може да буде јака само ако је воде људи који су патриоте. Зато ово нису избори за другу лигу, већ веома важни избори за Србију. Победа је ту, али она неће доћи сама од себе. Побеђује само онај који је чврсто решен да победи, поручио је Дачић.

(В.новости)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
00:00
/
00:20
 
 
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *