Златни грб града Бањалукa Јелени Триван

Foto: m:tel

Престижно признање за несебичну подршку и посвећеност промоцији Бањалукa и Републике Српске

Скупштина града Бањалука одлучила је да, поводом Дана града – 22. априла, генералној директорки компаније м:тел Јелени Триван додијели престижно признање Златни грб града Бањалука, за изузетан допринос у развоју града, његовању односа с другим градовима и врхунске резултате у привреди.
Ова значајна награда доказ је колико је Триван, откако је на челу компаније м:тел, учинила за Бањалуку, Републику Српску али и цијелу БиХ, како кроз успјешно пословање највеће компаније, тако и кроз друштвено одговорни рад, спонзорства и донације у свим областима – од спорта, културе, образовања, здравства, до привреде и подршке развоју сигурне и модерне технолошке заједнице.
Говорећи о Бањалуци, Триван је раније истакла да је мало времена било потребно од доласка на мјесто директорка m:tel-а да се повеже са Бањалуком и њеним грађанима. Кроз године неуморног рада и преданости, Јелена Триван је постала симбол посвећености и инспирација за многе, те истински примјер како један појединац може оставити трајан и позитиван утицај на своје окружење.
“Стално ме питају пријатељи када ћу мењати посао, мислећи ваљда да је сваки посао ван Београда казна. Ја сам Бањалуку бирала, није ми се десила. Бирала сам је као жена са Косова која верује да разуме Републику Српску и да могу, сем посла који обављам, да урадим много и за обичне људе”, говорила је раније Триван.
Признање Златни грб града Бањалука генералној директорки компаније м:тел Јелени Триван биће уручено на овогодишњој свечаности обиљежавања Дана града.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *