САДА МЕ ЗОВУ МЕ СА СВИХ СТРАНА ДА МЕ УБЕДЕ: Вучић – Нема ту компромиса

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гост је Јутарњег дневника на РТС-у. Он је рекао је да ће најдоминантније светске силе лобирати за резолуцију о Сребреници у УН, али да ће им се Србија супротставити снажније него што мисле.

Председник је напоменуо како су њихова објашњења смешна, алудирајући на то како му је ар пута речено да док се не формира ЗСО Србија не мора ништа, али је то очигледно заборављено.

– Послали смо многа писма, наставићемо да радимо. Зову ме са свих страна не би ли ме у нешто убедили. Хоће да разговарају о компромисним решењима. Нема ту компромиса. Кажу да не пише у Резолуцији да то има везе за Србијом и српским народом… Па немојте молим вас – рекао је председник.

– Све те трикове дечије који користе… Па добро урадите то, али ћете морати да се суочите са последицама – додао је он, те поменуо како ово отвара Пандорину кутију.

5 коментара

 1. Nema šanse da mu uzmu Gazivode!

  2
  1
 2. Nema šanse da mu uzmu Gazivode, Kosmet i ličnu kartu,za pasoš će vednemo✌️🤣!

  1
  1
 3. Zamislite oni koji vekovima vrse genocid nad Srbima hoce da te proglase za genocidnu naciju.Pa oni vrse genocid nad celim wvetom.

  2
  1
 4. Нема компромиса, ту је Бриселски споразум да се отме КиМ

  Пандорину кутију је отворио Бриселски спораум да се отме Косово и Метохија од Србије! Зашто су споразум прихватили и потписали у старту 2013. године (у име Србије) Вучић и Дачић? Бриселски споразум је требало да се потпише на крају финализације када обе стране, Србија и Косово усагласе политичке ставове! Изгледа да се некоме (?) журило да што пре откачи КиМ од Србије! За тај цилј је тада привремено суспендован и Устав Србије – да се имплементира Бриселски споразум!

  Зато данас колективни Запад применјује све видове притиске и претнје Србији, чак и званично чланство Косова у Савет Европе, Резолуцију о наводном геноциду у Сребреници, ратну одштету за Косово… да Србија пожури са имплементацијом Охридског споразума за наводну “нормализацију односа” – за чланство Косова у УН!
  Нормализација односа је прекид сукоба, помиренје, а не отиманје и предаја територије КиМ!!!
  То је по налогу Бриселског споразума – визија будућности Србије без Косова и Метохије!

 5. Поступајући судија у предмету Сребреница Ж.К. Антоанети каже: “Када би ме неко од родбине стрељаних упитао ко је издао наређење за стрељање, ја не бих знао одговор. Слично мисле и моје колеге.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *