Nova elektronska prodavnica ePost Shop – Drugi Poštin e-komerc za tri godine

Pošta Srbije pokrenula je elektronsku prodavnicu ePost Shop, za brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu poštanskih i komercijalnih proizvoda. Prodavnici se pristupa na internet  stranici   https:/ /epostshop.pos ta.rs  ,  a  usluge  prodaje  robe  na  daljinu pružaju  se fizičkim i pravnim licima na teritoriji Republike Srbije.

U  ponudi  ePost  Shop-a  je  širok  asortiman  proizvoda  –  koverte,  poštanski sandučići, ambalaža, čestitke, knjige, telefonski uređaji, školski i kancelarijski program, igračke i drugi artikli iz gift i suvenir programa.

Naručivanje robe moguće je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, uz brzo i sigurno uručenje porudžbina Post-ekspres uslugom koju korisnik odabere prilikom naručivanja  – dostavom ili isporukom u pošti ili na naznačenu adresu.

Ovo je drugi e-komerc koji je Pošta Srbije uspostavila za manje od tri godine. U internet prodavnici eFilatelija   na   stranici    https: // efilateli ja.posta.rs/  ,   u  ponudi   su poštanske marke i drugi filatelistički proizvodi i pribor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *