Нова електронска продавница ePost Shop – Други Поштин е-комерц за три године

Пошта Србије покренула је електронску продавницу ePost Shop, за брзу, једноставну и сигурну куповину поштанских и комерцијалних производа. Продавници се приступа на интернет  страници   https:/ /epostshop.pos ta.rs  ,  а  услуге  продаје  робе  на  даљину пружају  се физичким и правним лицима на територији Републике Србије.

У  понуди  ePost  Shop-а  је  широк  асортиман  производа  –  коверте,  поштански сандучићи, амбалажа, честитке, књиге, телефонски уређаји, школски и канцеларијски програм, играчке и други артикли из гифт и сувенир програма.

Наручивање робе могуће је 24 часа дневно, седам дана у недељи, уз брзо и сигурно уручење поруџбина Пост-експрес услугом коју корисник одабере приликом наручивања  – доставом или испоруком у пошти или на назначену адресу.

Ово је други е-комерц који је Пошта Србије успоставила за мање од три године. У интернет продавници еФилателија   на   страници    https: // efilateli ja.posta.rs/  ,   у  понуди   су поштанске марке и други филaтелистички производи и прибор.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *