m:tel на Мостарском сајму привреде: Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана

foto: m:tel PR

Компанија m:tel дио је 25. Сајма привреде у Мостару у оквиру којег ће до 20. априла представити најмодернија рјешења за пословне кориснике пред 800 излагача из више од 30 држава свијета. Свечаном отварању овогодишњег Сајма присуствовала је и генерална директорка компаније m:tel Јелена Триван, која је поручила да је m:tel као дио Телеком Србија групе кључан партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана.

„Када желите сигурну и поуздану услугу, било да сте приватни или пословни корисник, први избор великог дела корисника у земљама регије у којима послујемо јесте управо m:tel, односно Телеком Србија. Изузетно смо задовољни што као највећа српска инвестиција у БиХ бележимо успешне резултате из године у годину, и што корисницима можемо понудити најквалитетнију мрежу и решења која ће њихове бизнисе поставити на светски ниво“, рекла је Триван и подсјетила да је m:tel у 2023. години верификован као најбоља мрежа у БиХ од стране два међународна ревизора.

Генерална директорка компаније m:tel Јелена Триван посјетила је и Национални павиљон Србије, гдје је дочекала делегацију коју је предводио предсједник Србије Александар Вучић, а у оквиру којег је 26 компанија из различитих сектора представило своју понуду и могућности регионалног повезивања.

foto: m:tel PR

Изложбену поставку компаније m:tel посјетили су Андреј Пленковић, премијер Хрватске која је и земља партнер овогодишњег сајма и Борјана Кришто, предсједавајућа Савјета министара Босне и Херцеговине који су се упознали са пословањем и резултатима m:tel-а.

ICT рјешења по мјери вашег бизниса

У изложбеном дијелу компаније m:tel, који се налази у павиљону 2 Мостарског сајма, посјетиоци ће моћи погледати најновије уређаје водећих брендова телефона и друге опреме, те се кроз B2B сусрете упознати са ICT рјешењима m:tel-а као и могућностима њихове имплементације у сопствене бизнисе.

„Фокус B2B сусрета са потенцијалним корисницима наших ICT рјешења биће на Смарт хоме и буилдинг рјешењима која су намијењена првенствено инвеститорима који граде нове стамбене објекте и власницима стамбених простора као крајњим корисницима Smart Home рјешења. Радују нас разговори и са представницима локалних заједница којима можемо постати сигуран технолошки партнер кроз Smart City рјешења, која обједињују надзор комуналне инфраструктуре у једном граду“, рекао је Владимир Орловић, директор Сектора за аналитику и продају пословних рјешења компаније m:tel.

Мостарски сајам привреде по броју излагача и посјетилаца, најзначајнија је и највећа сајамска изложба у Босни и Херцеговини.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *