Мауи и геоинжењеринг пожари

Елана Фриланд, амерички писац и истраживач

Након разорног пожара на хавајском острву Мауи, за неколико сати претвореног у буктињу, сумње у изазивање оваквих катастрофа додатно је појачала чињеница да је новинарима, и месец дана после трагедије, био забрањен приступ острву, и да су изостала научна истраживања овог случаја. О томе је за „Печат“ говорила Елана Фриланд, аутор више књига у којима расветљава мит о климатским променама, зеленој агенди, трансхуманизму, биоинжењерингу, геоинжењерингу

Пожар на острву Мауи отворио је Пандорину кутију из које незадрживо извиру истине о геоинжењеринг пожарима на америчком континенту. Да ли имате доказе да се и у овом случају умешала рука војне индустрије?
Докази се прикупљају, читава армија научника из сенке саставља коцкице мозаика да би – уз помоћ сведока и истраживача на терену – доказали теорију о завери против човечанства у извођењу корумпираних научника из војног сектора. За мене је доказ и то што они признају да поседују разорну технологију којом могу да изазову временске непогоде, пробуде вулкане, проузрокују земљотресе, а оно што могу – то и чине. У томе их чак ни УН не могу да зауставе.
Напад на Мауи идентичан је већини пожара у Калифорнији и Португалији насталих у периоду 2017–2018. године, које су лажно приказали као „дивље пожаре“, настале услед „климатских промена“. За дубоко урањање у околности и последице тих пожара препоручујем видео-записе Џејмија Лија под називом „Изгубљени рај“, као и открића недавно преминулог Билија Хејса, познатог као HAARP man. Он је истраживао појаву горења дрвећа изнутра, која је карактеристична за све геоинжењерингом изазване пожаре, тврдећи већ две деценије да је Super Nano Thermite Extension само део технологије повезане са испуштањем атмосферских аеросола из авиона. О развијању технологије ослоњене на истраживања Николе Тесле говори и амерички научник Едвард Мозес, који се већ 30 година бави развојем ласерских система и ради на пројектима високе технологије, а посебно развојем енергије фузије.
Мозес појашњава на који начин функционише ово оружје енормне снаге: „Довољно је да фокусирамо ову веома високу енергију у веома малу тачку, за веома кратко време, а када се то догоди, добијамо услове који су веома слични унутар нашег Сунца.“
Да ли територија Западне обале, деценијама изложена засипању аеросолима, служи као полигон за испитивање снаге оружја које развијају?
Знајући природу геоинжењеринга, дошла сам до закључка да је ова територија нападнута ватром већ годинама изложена суши и засипана тонама алуминијумских нано честица, испуштаних из горње атмосфере, полигон за тестирање ефикасности климатског оружја. Истраживач кojи се бави нано честицама Пет Рамон упозорава да шумски пожари уништавају способност Земље да генерише сопствене временске обрасце. Од 2014. године медији извештавају да дрвеће умире у Стеновитим планинама, венцу дуж западних делова Северне Америке, „без видљивог разлога“, што је послужило зеленим профитерима да понове мантру о „климатским променама“. А доказано је да се радило о геоинжењеринг суши која је произвела геоинжењеринг пожаре.
Становници, међу којима је метеоролог Мајкл Марфи, годинама упозоравају на невероватну трансформацију дрвећа, која је попримила драстичне размере 2016, што наводи на закључак да је морало бити засуто нечим веома токсичним. Кора је била сивкасто бела, нападнута с буђи а гране су се чудно савијале, као да су од гуме.


Чији интереси би могли да стоје иза овог напада на дрвеће?
Прва лабораторија за шумске производе почела је 2012. године да прави наноцелулозу – органску материју мале тежине, јачу од кевларских влакана. За овим влакнима су многе индустрије показале интересовање, укључујући и војску. Поставља се питање да ли је 12 милиона мртвих стабала допринело размаху ове индустрије, како би се могле засадити ГМО шуме.
О нанотехнологији се много говори а мало зна. Како делује на људски организам?
Нано технологија је неутрална „паметна“ прашина а нанодронови су нанотехнологија. Аеросоли (избачени из авиона) садрже паметну прашину која формира сензорске мреже. Удишемо их и на тај начин постајемо део експеримента. Чак и природне наночестице имају свест роја, која у наноботима – наоружаним микропроцесорима, људском руком направљеним – постаје војска нанодронова. У Финској се развија индустрија за производњу „пуњења“ намењеног авионима који избацују хемијске супстанце. У јануару 2016. пронађене су у узорцима кишнице целулозне супстанце сличне слузи, која ме је подсетила на „желатинозну гљивицу“ пронађену у Оквилу, Вашингтон, у којој су откривена људска крвна зрнца, две врсте бактерија и живе еукариотске ћелије, које су падале с неба 1994. године.
Посматрано из ове перспективе, пожари су део глобалног експеримента. Терен за ову фазу је очигледно дуго припреман?
Ватрена стихија која је годинама харала америчким континентом на Мауију је, чини се, достигла врхунац. С обзиром на то да ватра није могла бити разбуктана толиком жестином без додатног подстицаја, дошло се до закључка да је на делу технологија усмерене енергије која је – уз помоћ ласера и нанохемикалија – довела до убрзања и распаљивања пожара. Део опреме за производњу ватрене стихије чине јоносферски грејачи; њиховим деловањем ствара се хаос у стратосфери са несагледивим последицама.
У децембру 2018. видеограф Џејми Ли интервјуисао је стручњака за микроталасне пећнице, чији дом је био запаљен. Овај сведок је тврдио да су паметна бројила била укључена у припрему домова предвиђених за спаљивање. Примећени су карактеристични плави пламенови који се вију међу несагорелим дрвећем, помешани с белим прахом. То указује на употребу запаљивог фосфора, који пада из хеликоптера и меша се с природним гасом, стварајућу вакуум за сагоревање. При томе је дошло до испуштања пропана из гасовода који је испунио куће природним гасом.
Национална гарда је, према његовом тврђењу, после пожара „петљала на месту злочина, покушавајући да нешто сакрије“. Кључно запажање овог сведока односило се на један симптоматичан детаљ: на олупини аутомобила изложеног ватри приметио је две антене, по једна са сваке стране задњег дела изгорелог аутомобила, које су наизглед зауставиле ватру која је беснела преко крова аутомобила. И заиста, пртљажник је био неоштећен, што значи да је „дивљи пожар“ изведен преко фреквенције снажног микроталасног пулсирајућег оружја. Остаје да се утврди улога низа подводних микроталасних одашиљача дуж обале Калифорније, који су играли велику улогу у испаравању влаге откако је почела велика калифорнијска суша 2011. године.

Званично тумачење стручњака у вези са необјашњивим понашањем ватрене стихије није било доступно у медијима. Званична научна јавност је остала нема?
Они су листом за ову трагедију оптуживали „климатске промене“, али су нам извештаји грађана с лица места били непроцењиви. Поседујемо снимке пожара начињене дроновима и камерама мобилних телефона, као и сведочења очевидаца који су сарађивали с нама. Медији главног тока нису показивали ове снимке, следећи интересе власника који су били саучесници у прикривању злочина. Током пожара у Санта Роси (2017) примећено је да су млазњаци и дронови засипали небо нанометалима изнад циљних зона, производећи пожељан индекс преламања. Појава плавог ласерског светла прати ове операције, указујући на укључивање сателитске оптике која служи за укључивање и искључивање прекидача за пренос енергије. Јонизовани ваздух пали наноројеве васкрсле из сушног тла или призване из ваздуха… Кад дође до паљења ватрогасци то доживљавају као ефекат паре, праћен изненадним блеском услед удара пројектила велике брзине (ласер? масер?) у металне предмете.
Пожари који су били идентични пожарима у Санта Роси горели су шест интензивних сати у болници Оливијера у Португалији (2017), када је уништено 93 одсто шуме и 20.855 кућа. Дронови су примећени када је стартовао ласерски окидач из облака плазме. Очевидац је написао у мејлу: „На северној граници приметио сам авион (дрон) изнад шуме. Све се замрачило, пет минута касније ватрени цунами је формирао зид висине 20 метара. Зачуо се звук као гвожђе у микроталасној…“
Има ли неког значаја то што су земље у којима се догађају овакви пожари чланице НАТО-а?
Та чињеница се не може занемарити. „Дивљи пожари“ беснели су истовремено 2017/2018. године у Калифорнији, Грчкој и Португалији – све те земље су чланице НАТО-а. До разбуктавања пожара у Португалији дошло је од урагана Офелија, који се кретао од Атлантског океана пролазећи поред Португалије и Шпаније све до Ирске. Ова чињеница није споменута у извештају Националног центра за урагане. Офелијино присуство подсетило ме је на ураган Ерин, који је 11. септембра 2001. био „паркиран“ 200 миља источно од Њујорка, пре и током уништења Светске трговинске куле. Главни аеродроми забележили су „далеку грмљавину“ док су авиони америчке морнарице улетали у око урагана, не би ли проценили његову снагу. Било је очигледно да је Ерин створена и постављена да генерише високонапонски потенцијални градијент потребан за молекуларну дисоцијацију преко Хачисоновог ефекта (Hutchison Effect – испаравање метала, хладна „топлота“, запрашивање, везивање метала и неметала…), о чему је говорила др Џуди Вуд у књизи „Где су нестале куле“.
Овом граном науке бавила се и Розалија Бертел, наглашавајући опасност од злоупотребе геоинжењеринг технологије и оружја за масовно уништење?
Ради се о дубоко окултној мрачној науци о оружју, које се докопао војни сектор. Незамисливи су потенцијали овог оружја на чијем развоју раде врхунски научници којима су на располагању неограничена средства. Тесла је своју науку усмерио на добробит човечанства, нудећи бесплатну и неограничену енергију, а приграбили су је и развијали бескрупулозни центри моћи, угрожавајући опстанак планете. Теслин Зрак смрти је оружје незамисливе снаге, коришћено током операције 9/11, уз укључивање урагана Ерин. Научници верују да је ураган Офелија коришћен за појачавање необичног ветра чији се најјачи интензитет догодио јужно од Азора, 14. октобра. Деловало је као да долази из пукотине која раздваја скаларни и нескаларни свет. И не заборавимо пожаре који су беснели у Калифорнији 2019. и 2020. године. Заједничко им је дрвеће које гори изнутра.
Холивуд је укључен у припремање на „нову нормалност“, филмовима који емитују поруке у нашу подсвест?
Филм „Геосторм“ из 2016. прати ту матрицу, припремајући нас на нове пожаре, запаљене у пажљиво припремљеним електростатичким, јонизованим окружењима. Али ни медији не заостају у инвентивности измишљајући називе као што су „дивље ватре“, а истина се прикрива оптужбама за „лоше управљање шумама“. Узмимо ватру у Вокеру у Калифорнији 2020, која је створила огромне пирокумулусе и пирокумулонимбусне облаке видљиве из свемира. Био је то НАСА „змај-облак који бљује ватру“, убризгавајући масе наночестица у доњу стратосферу, десет миља изнад Земље. Истина је да практично није било природног ветра, само таласи експлозије од притиска који су се надзвучно ширили… Ватре су се кретале невероватном брзином, прелазећи 80 фудбалских терена за минут, док су ватрогасци стајали и посматрали у неверици.
Снимци спаљених насеља показују да се на неким местима поред згаришта налази нетакнуто дрво?
И то је један од доказа да „дивљи пожари“ уопште нису били шумски, а дрвеће које гори изнутра представља „необјашњиву“ појаву којом се званичници нерадо баве. Трагови ласерског удара били су свуда око Раја… Ватрогасци тврде да су пожари у последњих десет година постали много тежи за гашење и скупљи за сузбијање. Додатни проблем искрсава због чињенице да је алуминијум проводник струје, па распршивање безбројних микроскопских честица драматично повећава електростатички потенцијал ваздуха, односно његову способност да спроводи електрицитет.
Како објашњавате појаву олујних облака са интензивном грмљавином и муњама?
Олујни облаци који обично прате тешки хемијски траг су припремљени да произведу много више удара грома. Крајем јула 2010. године у нашем региону једна таква олуја је изазвала преко 8.000 удара грома, од којих су многи изазвали пожаре.
Будући да је Земља кондензатор који складишти електрични набој у електричним пољима, пражњења муње могу се појавити под земљом, као што Стивен Смит – који се бавио пројектом Thunderbolts (муње) – у једном свом есеју објашњава: „Пражњење муња у атмосфери су позната, али шта се дешава са онима испод земље? Знамо да природна подземна проводљивост може бити знатно појачана скаларним таласима који путују кроз Земљу.“ ULF „муња“, која је избијала из дрвећа и испод земље, указује на чињеницу да се „дивљи пожар“ кретао брзином од 273 миља на сат док није стигао до свог одредишта. Напомињем да је Рај град чија су налазишта злата и сребра била додатни фактор проводљивости. Сада би се прави „убилачки набој“ могао покренути одозго ласером или мaсером, заједно са томографијом (техника приказивања попречног пресека људског тела или било ког објекта, коришћењем икс зрака или ултразвука), ова технологија је дала очи онима далеко изнад Земље да завире дубоко под земљу.
Веровали смо да од трагедије изазване атомском бомбом ништа страшније не може задесити човечанство. Нове технологије премашују све наше кошмаре?
Прегледајући снимке дронова и контролних табли, одједном сам схватила да посматрам фаланге нанотрупа који лете, марширају у стамбене зграде и дуж обода зграда, чак и дуж аутопутева, с намером да стигну тамо где су програмирани да иду како би спалили оно што су програмирани да спале. Посматрала сам интелигентну операцију, ни на који начин не случајну, интелигенцију роја технологије, интелигенцију удаљеног сателита на јонски погон и интелигенцију оних који манипулишу и прате операцију на својим мониторима. Био је то тренутак открића способности уништавања из свемира које поприма све драстичније облике, што се могло видети на острву Мауи.


Познато је да се из катастрофа извлачи највећа финансијска корист. Ко је после бројних пожара профитирао?
Треба само пратити токове новца и видети куда се слива. Новац који сакупљају на име „борбе против климатских промена“ иде корпорацијама, а ми смо захваљујући медијској манипулацији емоцијама на то добровољно пристали. Претпоставља се да су, између осталог, пожари подметнути и у областима хипотекарних превара, како би дошло до отписивања дугова. Надуване процене станова и земљишта извлаче милијарде из владиног фонда за осигурање, омогућавајући крађу из „фондова за опоравак од катастрофе“. Црвени крст је узео од донатора 425 милиона долара за збрињавање дислоцираног становништва, али им је обезбедио само флаше с водом. Новац за осигурање и реосигурање, обвезнице за катастрофу искоришћене за прање новца, уносни послови са некретнинама… У сваком случају терен је очишћен од становника, да се никада не врате, а градоначелник је покушао да одстрани новинаре тврдећи да је Западни Мауи проглашен за „зону без медија“.
Роса Коаре је говорила о зеленој агенди као завеси иза које се одвија овај сатанистички пројекат?
Нова „свемирска економија“ доминира пуним спектром над свим и свима на Планети у име смањења угљеника / повећавања кредита за угљеник, глобалног загревања, климатских промена… које су само параван за тоталну контролу људи и њихових активности из свемира. Уз помоћ летећих, међусобно комуницирајућих наномашина, којима програмери мењају облик у складу са жељеним задатком, нано-ројеви су војници са „интелигенцијом“ кошнице, повезани с компјутерима наоружаним алгоритмима, путујући у фалангама спаљују све што је предвиђено за спаљивање. Ови ројеви „програмабилне материје“ се самосастављају, самореплицирају, уништавају или граде. Они и њихова „родбина“ – где год да су а свуда су, чак и унутар наших тела и мозга – имају задатак да замене јучерашњи свет храбрим новим светом којим управљају нано и људски кошнички ум трансхуманизма.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *