Др Караџић Јовичевић: Санкције Вулину као овјера труда домаћих србофоба

Моје искуство недвосмислено показује да је таргетирање Срба задатак домаћих англофилних србофоба, док су санкције само овјера њиховог бескрупулозног труда да до уклањања препрека на путу до помирења и стабилности на Балкану заправо НИКАДА и не дође, казала је у изјави за ИН4С, др Соња Караџић Јовичевић, специјалиста радиологије и специјалиста традиционалне кинеске медицине и акупунктуре, кћерка првог предсједника Републике Српске др Радована Караџића.

Она је то казала одговарајући на питање ИН4С, да прокоментарише информацију да је Вашингтон увео санкције високом државном функционеру, шефу безбједносне агенције Србије Александру Вулину.

Др Караџић Јовичевић посебно истиче, да објаве санкција „на велика звона“ треба да казне и уплаше појединца, а нахране примитивне масе спиновима о авионима и милионима.

Ово је, како је нагласила, најбољи доказ да се нама баве политиканти и дилетанти који за све ове деценије нису били способни да схвате сву једноставност српског духа, правдољубље и родољубље, иако су њихови много паметнији преци управо у томе налазили ослонац за савезништво са Србима.

Са искуством дужим од 20 година на „црној листи“, у име чланова моје породице, у моје лично име, али и у име моје Српске демократске странке – господине Вулин – тврдим да није лако, али је часно, јер поставља јасну границу између НАС и ЊИХ, поручила је др Караџић Јовичевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *