ВУЧИЋ ПОСЕТИО СРБИНА КОГ ЈЕ РАНИЛА КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА: Председник Драгиши пожелео добро здравље и слободу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић посетио је данас Драгишу Гаљка, рањеног Србина са Косова и Метохије.

– Драгиша Гаљак, Србин којег је тешко ранила Куртијева полиција, успешно се опоравља. Пожелео сам му добро здравље и оно за шта се Драгиша борио целог живота, слободу – објавио је председник Вучић на Инстаграму “будућностсрбијеав”.

Председник је јуче, на почетку гостовања у емисији “Прва тема”, говорио о Драгиши Гаљку и насиљу над Србима на Косову и Метохији.

На почетку емисије емитовани су снимци напада на Србе на Косову и Метохији и сукоба са снагама Кфора.

– Мени су пред емисију петоро саветника рекли да не будем мргуд и песимистичан. Ја не знам шта бих одговорио. Као што мислим да су ове слике погрешно изабране. Против Срба. Не показује се тренутак када се види ко је започео сукоб. То је урадила полиција тзв. Косова, а не НАТО. Покушали су Игора Симића да увуку као и Радоша и Душана. Да их извуку и пребаце на своју страну кордона. Полиција је пуцала на Драгишу Гаљка, он има децу, добио је унуку пре три недеље. Мало је фалило да га убију, борили су му се за живот. Сви су се правили да се то није десило. Једине слике видимо повређених НАТО војника. Нису они криви, али једини ко је упуцан је Драгиша Гаљак, сутра ћу ићи да га посетим – казао је он.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *