УПРКОС КУРТИЈЕВИМ ЗАСТРАШИВАЊИМА: Преко 10.000 Срба са КиМ кренуло да подржи свог председника Вучића

УПРКОС Куртијевом застрашивању и свим могућим опструкцијама, око 200 аутобуса са Србима са Косова и Метохије, ноћас је пошло из свих крајева покрајине пут Београда да подржи председника Александра Вучића и своју државу на митингу “Србија наде”.

Многи Срби на пут су кренули и аутомобилима, што показује да је преко 10.000 Срба с КиМ пошло пут Београда да подржи свог председника.

Ово је историјски број Срба који је икад дошао на један митинг у Београд и који се данас очекује испред Народне скупштине. Први су масовно кренули Срби из Косовског Поморавља већ око 19 сати, а до јутра око 60 аутобуса из Ранилуга, Каменице, Ропотова, Горњег Кусца и осталих места прешло је административни прелаз.

Срби из најудаљеније енклаве Штрпце кренули су око поноћи са двадесетак аутобуса и аутомобилима, а после поноћи масовни одласци и колоне са десетинама аутобуса кренуле су из Косовске Митровице, Грачанице… Пред јутро су кренули и аутобуси из Лепосавића, Звечана, Зубиног Потока, Метохије…

(Вечерње новости)

 

Један коментар

  1. Da li su Srbi sa KiM krenuli dobrovoljno ili su ucijenjeni ??
    Ukolikonsu krenuli dobrovoljno, mogu li se usporediti sa zidovskim bankarima koji su davali velike kredite Hitleru prije izbora u Njemačkoj, pa mu time omogućili dolazak na vlast.??
    Ukoliko su krenuli zato što su natjerani ucjenom na put, hoće li skandirati ” Izdao si Kosovo ” ili ” Aco Srbine ” ???

    1
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *