Почели радови на изградњи нове бензинске станице на ауто-путу „Милош Велики“

Градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, и заменик генералног директора компаније НИС, Вадим Смирнов, обишли су данас локацију на којој су започети радови на изградњи бензинске станице „Соколићи 2“. Реч је о другом малопродајном објекту НИС-а на ауто-путу „Милош Велики“ који ће пословати под Газпром брендом. Нова бензинска станица налазиће се у близини Чачка, у смеру од Прељине према Београду, а завршетак радова очекује се до краја текуће године.  

Најновија бензинска станица НИС-а биће изграђена према најсавременијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима и представљаће један од најмодернијих објеката у малопродајној мрежи НИС-а. Између осталог, поседоваће  врхунску дигиталну технологију,  као и четири „острва“ са мултифункционалним аутоматима за точење свих врста деривата. Поред тога, потрошаче очекује разноврсна гастрономска понуда као и богат избор робе широке потрошње која је доступна у оквиру Drive Café ресторана. За изградњу овог савременог објекта НИС ће издвојити више од 4,5 милиона евра, а како би својим  потрошачима обезбедила  врхунски квалитет услуга и најбоље корисничко искуство, на најновијем малопродајном објекту НИС-а биће ангажовано 24 запослених.

Милун Тодоровић, градоначелник Чачка, изразио је задовољство због изградње новог модерног објекта компаније НИС.

„Након две године од пуштања у рад бензинске станице “Соколићи 1”, данас обилазимо други малопродајни објекат, “Соколићи 2”. Реч је о осмом малопродајном објекту НИС-а на територији Чачка. Сама компанија у нашем граду запошљава више од 170 људи. Желим да додам да смо у протеклих седам година, колико сам ја на овој позицији, заједнички реализовали и 44 сјајна пројекта у оквиру програма друштвене одговорности НИС-а “Заједници заједно”. Нешто више од 80 милиона динара је НИС уложио у здравствени сегмент, образовање, теретане на отвореном, игралишта на отвореном у Чачку. Заиста значајна подршка једне друштвено одговорне компаније као што је НИС за наш Град”, рекао је Тодоровић.

Вадим Смирнов, заменик генералног директора НИС-а, рекао је да Град Чачак и компанија НИС гаје дугогодишње партнерство.

 „Пре него што сам дошао на градилиште, прошао сам градом и хоћу да честитам свим Чачанима јер се види колико енергије и знања улажу у развој свог града. Град је све лепши и чистији и постаје индустријски центар у коме се пружа много прилика за младе људе и развој њихових каријера. Из разговора са градоначелником схватио сам да постоје озбиљни планови и идеје за развој града, не само као индустријског града, већ и као туристичког центра. Познајући градоначелника верујем да ће ти планови бити и остварени. Са наше стране, могу да кажем да ће до краја године на овом месту Чачак добити најбољу бензинску станицу у целој земљи, са најновијом технологијом“, рекао је Смирнов.

Додатна информација:

На тржиштима Србије и региона НИС управља мрежом од преко 400 бензинских станица у два малопродајна бренда, НИС Петрол и Газпром. Поред Србије, НИС-ов премијум бренд бензинских станица Газпром послује и на тржиштима Босне и Херцеговине, Бугарске и Румуније. Пажљиво одабраном понудом врхунских горива, као и осталих производа и услуга, НИС-ове бензинске станице усмерене су на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача. Бензинска станица „Соколићи 2“ биће 28. малопродајни објекат Газпром премијум бренда у Србији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *