НИС на јубиларном Сајму пољопривреде у Новом Саду

Компанија НИС и ове године представиће посетиоцима Међународног сајма пољопривреде у  Новом Саду производе и услуге креиране посебно за ратаре, као и богату понуду која је доступна потрошачима у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата на домаћем тржишту.  Јубиларни 90. Међународни сајам пољопривреде, одржава се од 20. до 26. маја, а сви заинтересовани моћи ће да се упознају са понудом НИС-а на штанду компаније, у Мастер хали Новосадског сајма.

Током седам дана трајања највеће пољопривредне манифестације у региону, гости штанда компаније НИС моћи ће да добију више информација о погодностима које нуди НИС Агро програм, а по први пут компанија ће представити и нову „НИС Агро картицa“ мобилну апликацију. Мобилна апликација за пољопривреднике преставља дигитализовану Агро картицу, уз помоћ које ће моћи да користе све погодности НИС Агро програма.

У оквиру учешћа на манифестацији НИС ће посетиоцима штанда представити и широку палету NISOTEC уља и мазива чијом се употребом обезбеђује уштеда горива, штити мотор од корозије и продужава радни век мотора. Штанд НИС-а је након свечаног отварања Сајма обишао Милан Ђурић, градоначелник Новог Сада.

„Користим прилику да позовем све посетиоце ове најзначајније и највеће регионалне агро манифестације да обиђу штанд НИС-а и упознају се са нашом богатом понудом производа и услуга која им је доступна на више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица широм земље. Велико ми је задовољство што ове године можемо да представимо и нашу нову услугу за пољопривреднике, „НИС Агро картица“ мобилну апликацију. Као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата, НИС препознаје значај пољопривреде за привреду и остаје посвећен увођењу додатних погодности за ову категорију потрошача“, изјавио је Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају у компанији НИС.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *