Студенти могу да се пријаве за праксу у НИС-у до 24. априла

Студенти који желе да се пријаве за праксу у компанији НИС, у оквиру програма „NIS Calling“, имају прилику да то учине до 24. априла када истиче конкурс. Пријаву за ову плаћену праксу могу поднети студенти треће, четврте и мастер студенти Рударско-геолошког, Машинског, Електротехничког, Економског, Техничког, Технолошког, Факултета организационих наука, Технолошко-металуршког, Саобраћајног, Правног, Природно-математичког, Факултета техничких наука и Хемијског факултета, као и свих сродних факултета. Заинтересовани кандидати треба да поседују добро знање енглеског језика, као и познавање MS Office пакета. Пријаве се могу поднети на https://posao.nis.rs/prijava/niscallingpraksa-6, а одабраних 30 кандидата праксу ће започети почетком јула.

Једна од предности програма „NIS Calling“ је његова флексибилност јер омогућава полазницама да 480 радних сати праксе искористе током четири месеца и ускладе их са обавезама на факултету. Такође, програмом је предвиђено да сваки полазник добије свог ментора који прати његов рад и, у складу са унапред разрађеним планом, пружа му подршку током активности у компанији и у току адаптације на нову средину. Студенти имају и прилику да стекну додатно образовање на Корпоративном универзитету компаније НИС, на којем предају реномирани домаћи и страни стручњаци из различитих области.  Предвиђено је да се пракса спроведе на локацијама НИС-а у Београду, Новом Саду, Зрењанину, Панчеву, Кикинди, Елемиру и Чачку. На овај начин компанија пружа шансу младима да стекну искуство у области нафтне индустрије и примене своје знање у пракси.

У претходних шест сезона програма „NIS Calling“, праксу у НИС-у је прошло 170 полазника, од којих је 50 остало да ради у компанији. Више о програму на NIS Calling – NIS Praksa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *