Конкурс за 7. сезону програма „NIS Calling“ – Прилика за студенте да похађају праксу у НИС-у

Компанија НИС један је од најпожељнијих послодаваца за младе у Србији и отворена за иновације, енергију и свеже идеје које доносе младе колеге. Због тога НИС позива студенте одабраних факултета да започну плаћену праксу у компанији кроз седму сезону програма „NIS Calling“. На овај начин компанија пружа шансу младима да стекну искуство у области нафтне индустрије и примене своје знање у пракси.

На конкурс који је отворен до 24. априла могу се пријавити студенти треће, четврте и мастер студенти Рударско-геолошког, Машинског, Електротехничког, Економског, Техничког, Факултета организационих наука, Технолошко-металуршког, Саобраћајног, Правног, Природно-математичког, Факултета техничких наука и Хемијског факултета. Заинтересовани кандидати такође треба да поседују добро знање енглеског језика, као и познавање MS Office пакета. Пријаве се могу поднети на https://posao.nis.rs/prijava/niscallingpraksa-6, а одабраних 30 кандидата праксу ће започети почетком јула.

Једна од предности програма „NIS Calling“ је његова флексибилност јер омогућава полазницама да 480 радних сати праксе искористе током четири месеца и ускладе их са обавезама на факултету. Такође, програмом је предвиђено да сваки полазник добије свог ментора који прати његов рад и, у складу са унапред разрађеним планом, пружа му подршку током активности у компанији и у току адаптације на нову средину. Студенти имају и прилику да стекну додатно образовање на Корпоративном универзитету компаније НИС, на којем предају реномирани домаћи и страни стручњаци из различитих области.  Предвиђено је да се пракса спроведе на локацијама НИС-а у Београду, Новом Саду, Зрењанину, Панчеву, Кикинди, Елемиру и Чачку.

У претходних шест сезона програма, праксу у НИС-у прошло је 170 полазника, од којих је 50 остало да ради у компанији. Више о програму „NIS Calling“ на NIS Calling – NIS Praksa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *