Још само пет дана до краја конкурса „100 успешних пословних жена“

Пошта Србије позива предузетнице, оснивачице и законске заступнице малих предузећа и  удружења  у  руралним  подручјима  и  осталим  неградским  срединама  са  територије  целе Србије, да се до 8. априла пријаве на национални конкурс „100 успешних пословних жена“ из руралних и неградских подручја.

Са циљем оснаживања и промоције женског предузетништва широм наше земље, за 100 најбољих кандидаткиња по оцени стручне Комисије Пошта Србије ће обезбедити националну видљивост њиховог пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије. Победнице и њихово пословање ће поред представљања у брошури која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, бити представљене и на мониторима у поштама, на корпоративном сајту и званичним профилима Поште  на  Инстаграму,  Фејсбуку,  Линкедину  и  Youtube  каналу,  чиме  ће  њихови  бизниси постати видљивији и боље позиционирани на националном тржишту роба и услуга.

Детаљне информације о условима конкурса и начину пријаве доступне су на интернет адреси     http://preduzetnice.posta.rs.    За    додатна    питања    на    располагању    имејл    адреса

konkurspreduzetnice@posta.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *