СЕНАТОРКА ДИАНА ИОВАНОВИЋИ ШОШАКА: ЗЕМЉОТРЕС – ОСВЕТА ЕУГEНИЧАРА ЕРДОГАНУ!

Уколико би Србија признала независност Космета, то би значило даљу ескалацију нестабилности у низу других земаља, каже у ексклузивном разговору за „Печат“ прва политичарка на свету која упозорава на геоинжињеринг

Ако пажљиво погледамо мапу нафтовода у Турској, видећемо да је ова земља последњих година постала огромни хаб, чвориште за транспорт угљоводоника и према истоку и западу. Али десет секунди пре такозваног земљотреса Турци су затворили цеви и нису имали озбиљну штету на инсталацијама. Осим тога, 24 сата пре земљотреса, 10 држава повукло је своје амбасадоре из Турске. На пример, румунски министар спољних послова је пет дана пре него што је земља почела да дрхти у Турској и Сирији издао упозорење нашим грађанима да не путују у Турску, иако није било опасности. Моју земљу следиле су још неке. Све ово треба имати у виду када говоримо о страшном дрхтању тла које је почело 6. фебруара, а које је однело више од 50.000 живота – овако интервју за „Печат“ почиње румунска сенаторка Диана Иовановићи Шошака, прва политичарка на свету која је званично у парламенту окривила „мрачне силе што владају светом“ за употребу забрањеног геофизичког оружја и која је због тога цитирана на све четири стране света.
На почетку разговора за „Печат“ наводи да је у њеној парламентарној СОС странци и пензионисани генерал румунске војске Емил Стреинуа, један од ретких Европљана који је „радио“ у седишту ХААРП центра на Аљасци. За народе европског Запада тврди да су заведени и да њима управљају неспособни и уцењени робови САД и НАТО-а. Сенаторка се диви постојаности и доследности Српске православне цркве, а подручје Балкана описује као буре барута. Тврди да ће, уколико Србија икада призна независност Космета, то значити само даљу ескалацију нестабилности у низу других земаља. Открива и да је четвртог дана рата у Украјини била један од четири посланика (од 466 у парламенту) који су предложили да се у Букурешту хитно организују мировни преговори две земље.

Први сте политичар у Европи који је изнео озбиљне сумње да земљотрес у Турској није природног порекла?
Вреди напоменути и да су карте представљене на свим телевизијским каналима показале да није постојао епицентар већ епилинија са хиљадама земљотреса. А ја сам једини политичар на свету који је имао храбрости да покаже да је председник Ердоган кажњен због своје храбрости, достојанства и части и због блискости с Руском Федерацијом, односно због позиције неутралности и посредовања за мир.
Дакле, сумњате да је у питању „политички“ земљотрес?
Турска позиција неутралности и посредника у украјинско-руском рату је дубоко уздрмана посебно зато што је ова земља друга највећа војна сила унутар НАТО-а. Даље, Ердоганов став да блокира чланство Шведске у НАТО-у је на мети, као и његов говор у Давосу, посебно гест када је устао и отишао усред конференције за медије, пркосећи Швабу. Све ово није остало без одјека у суровом и хладном свету глобалних лидера… Ипак, нико није помислио да ће бити потребно да толико људи буде убијено само да би светски моћници доказали своју моћ. И то је било само упозорење, јер удар се није догодио у најнасељенијем подручју Турске.

ПОНОСНА НА СРБИЈУ

Имате српске корене?

Зовем се Иовановићи, а отац ми је из Македоније, из Скопља. Моји деда и баба по оцу су били избеглице, и борили су се против система после Другог рата, те су крили своје порекло да их не би пронашли. Не знам много о њима, а не знам ни српски језик. Моји родитељи су се развели када сам имала годину дана. Никада нисам посетила ни Македонију ни Србију, иако бих то веома волела. Могу само да кажем да вам се од срца дивим што нисте дали да вас газе, што сте реаговали и бранили православље. Волела бих да црква у Румунији има исти став као и ваша црква када су биле параде промискуитета у Београду. Надам се да ћу ове године моћи да посетим и Србију и Македонију. Срби су поносан народ какав треба да буду сви народи на Балкану! И искрено, да „смечујем на мрежи“: Хајде да обновимо Балкански савез! Ујединимо се, победићемо!

Овде говоримо у употреби геолошког оружја?
Знамо да геолошко оружје постоји веома дуго, али је до сада коришћено без превеликих жртава и вероватно је тестирано само за експерименте. Након првог удара уследило још 150 јачих и много, много више слабијих подрхтавања. Између осталог, сумњам да је вештачки земљотрес имао за циљ да скрене пажњу људи с рата у Украјини, јер су представници многих земаља почели да се буне против деспотизма и наређивања председника Зеленског. Као да он води свет и као да неко имао обавезу да му шаље оружје и да учествује у његовом рату.
Одакле вам информације да су Турски гасоводи и нафтоводи затворени одмах након удара?
У СОС румунској партији коју водим имамо Савет мудраца састављен од најбољих стручњака из различитих сектора, укључујући науку и војску. Анализа је урађена уз помоћ, између осталих, горепоменутог генерала специјализованог за технолошко оружје Емила Стреинуа. Желим да обавестим ваше читаоце, српски народ, коме сам веома блиска и који изузетно ценим због његове храбрости и вертикалности, да ХААРП није последњи геофизички систем оружја! У међувремену су се појавила још напреднија оружја ове врсте о којима, међутим, не могу да говорим, строга су тајна и још нису откривена јавности.

Генерал Стреинуа који је „радио“ у седишту ХААРП-а зна шта прича

Дакле, то је био закључак стручњака?
Гасоводи и нафтоводи су затворени пре земљотреса. Турци су вероватно сазнали да ће добити ударац и желели су да избегну још већу катастрофу или их је опрема за детекцију земљотреса упозорила. Постоје такви системи и имамо и у Румунији сензоре који најављују дубокоморске земљотресе 50 секунди унапред. Даље, бројни стручњаци у Турској изјавили су да је то био нетипичан земљотрес. Након што је моја изјава стигла на све меридијане света многи су ми дали за право: ово је био изазван земљотрес! Штавише, турске обавештајне агенције истражују умешаност стране државе у изазивање земљотреса, о чему постоји и званична изјава.
Шта су намере оних који су користили геофизичко оружје?
Употреба геофизичког оружја је начин да се зауставе лидери који се противе надмоћи одређених држава, као што је случај турског председника Реџепа Тајипа Ердогана, али и да уплаше становништво које је независно и не показује никакву зависност од Запада. Знате, у Србији за гнев Запада и нападе НАТО-а у васкршњој ноћи 1999. са натписом „Срећан Ускрс“ на бомбама! Ако је претходних година глобална моћ користила конвенционално оружје да казни слободне земље, сада је прешла на нови ниво и овим нападима се више не може супротставити.
Прича о мистериозном тајном оружју ипак звучи као теорија завере?
Тешко је и опасно чак и открити да постоји овакво оружје као што сам ја урадила кроз своју декларацију у румунском Сенату 8. фебруара. Ко год покушава да расветли ове мрачне махинације преузима велики ризик. Генерал Стреину је само прошле године морао да прође кроз три покушаја атентата… Уз то, шокантно је за просте људе који нису правилно информисани када морају да се суоче с непобитном истином. Али истина ће нас ослободити!

УКРАЈИНЦИ НАМ СЕ СМЕЈУ

Какав је став Румуна према избеглицама из Украјине?

И ту су грађани и политичари Румуније на супротним странама, као и много пута у историји. Румуни не желе рат и ћуте о томе како Украјина прогони нашу румунску мањину, затвара наше цркве, прогони наше свештенике, а однедавно уништава нашу делту Дунава. Моја земља је раширених руку дочекала украјинске избеглице и потрошила огромне суме да их смести и свуда им пружи бесплатне услуге, иако су многе од ових избеглица богатије од обичних Румуна и пркосе јавном мњењу у својим луксузним аутомобилима, третирајући Румуне с презиром.

Како гледате на рат у Украјини и зашто западне елите неће ни да чују за примирје или преговоре?
Зависи шта видите на Западу. Европски Запад је заведен јер њиме управљају неспособни и уцењени робови САД и НАТО-а. У ствари, то су људи ропског менталитета, без икаквих принципа. Али није реч само о европском Западу већ и о америчкој империји, која у последњих 200 година није радила ништа осим што је уништавала и нападала независне и суверене земље. Ови западњаци, који верују да су империја, не желе мир, већ хоће да освоје нове територије и ресурсе. Заправо, не може се рећи ни да је то Запад. То је глобалистичка Светска империја која жели поново да дели земље и црта границе како јој се свиђа не водећи рачуна о историји и народима, као што то покушава да уради и на Косову или у нашој Трансилванији. Када је Запад тражио мир? Зар Запад није подметнуо Први и Други светски рат, а сада хоће да нас баци у трећи?
Ви не сумњате у то ко је узроковао актуелни рат на истоку Европе?
Запад! Заокружили су претходно Русију војним базама на територији других земаља Источне Европе. Онда су од 2014. наоружавали и трансформисали Украјину у антируску државу. У експанзионистичкој стратегији Запада је да ломи комад по комад земље на коју се намерио, да блокира трговину, ставља вас на свакакве црне листе а онда реагује „невино“: Али зашто сте се наљутили? Ви у Србији, нажалост, добро познајете ову западну политику. Више пута сам у Румунији, на својим јавним наступима, говорила да не могу да заборавим како је НАТО, који тврди да је одбрамбена организација, бомбардовао Србију! Да ли су то људи од којих треба да очекујемо мир?
Рекосте да се дивите Српској православној цркви?
Води се жесток рат против православља, и није случајно да Запад гледа на православне народе као на непријатеље, и желе да униште и последњу живу Цркву, која је одржала своје традиције и духовност недирнуту савременим атеизмом! Ово није само рат против Русије, Балкан је увек био сила и увек буре барута. Да би неутралисао силу Балкана, Запад је уништио јединство суседних народа и подстакао грађане на међуетничке ратове. Divide et impera. Признавање Косова би значило озбиљне проблеме за Румунију, али и за Шпанију и друге државе које имају области које ће постати независне. Сви лидери ових малих етничких региона треба да схвате да унија чини моћ. Раздвојени смо изгубљени. Заједно имамо будућност!
Коме треба страшни рат?
Запад је изазвао овај сукоб и одржава га свим средствима, политичким, дипломатским, економским и војним. Рат је и начин да се дочепају пољопривредног земљишта и огромних ресурса Украјине, али прво морају да отерају становнике из ње и баце земљу у банкрот. Како ће Украјина плаћати кредите и подршку Запада? Са свим оним што има и са свим оним што јесте! И, нажалост, плаћамо сви ми као колатерална штета. Већ сад велике међународне компаније и инвестициони фондови господаре свиме што Украјина има, укључујући и државне дугове. И не заборавите, глобална „Давос држава“ на овај начин може даље да погура своју агенду, потчини популацију, осиромаши их и забрани им најосновнија права у име рата. Погледајте цензуру и злоупотребе које постоје у Европи у име рата. Погледајте инфлацију, осиромашење становништва. Све то за „племенити“ циљ рата.

ОСВЕТА ТУРЦИМА

Шта сте тачно рекли у парламенту, па је тако одјекнуло у свету?

У Сенату сам показала везу и континуитет између кампање масовних убистава кроз наводне пандемије, преко наводне преке потребе за убризгавањем непроверених вакцина које убијају људе и избијања ратова који сеју терор и огроман страх међу људима. Већ годинама нам „господари мрака“ уништавају психу и хоће да нас разоружају од било какве врсте отпора према њима. Њихов циљ је смањење популације света, нове зелене економске парадигме, плус економске промене широм света. Али управо је постало још горе. Били смо сведоци производње земљотреса по мери или тзв. контролисаних напада на Турску да се освете њеном лидеру.

Тврди се и да је рату у Украјини рат против Немачке?
САД хоће да униште своје конкуренте: ЕУ Американцима није потребна. Пошто на нивоу ЕУ имамо само онеспособљене и некомпетентне лидере, они засад не схватају да су извршили самоубиство, не само политички већ и економски и синдикално, јер се ЕУ самораспада, као што ће се десити с НАТО-ом. Живимо у свету окренутом наопако, где обавезна званична доктрина тврди да је мир зло, а рат добро! Не повинујем се овим директивама и ризикујем да говорим истину!
Како Румуни гледају на рат?
Уместо да служе свом народу, румунски политичари су марионете глобалистичког светског царства. Све што Брисел, НАТО и САД кажу, наши политичари ураде без коментара. Чак и да им се нареди да увуку Румунију у рат, они би то урадили, али сигурно њихова деца не би ишла на фронт да гину! Румуни не желе рат, то је јасно, и ово је порука коју добијам од стотина хиљада Румуна који ми пишу и разговарају са мном на улици приликом мојих посета широм земље.
Да ли има гласова против важећег западног ратног наратива у вашој у земљи?
Заправо, четири дана након почетка сукоба моја странка је иницирала једини нормалан глобални приступ: Неутралност Румуније, Букурештански мир, тражећи од свих амбасада суседних држава и зараћених страна, земаља чланица НАТО-а и Брисела да покушају да закључе мир у Народном дому у Букурешту у Палати парламента. Зачудо, једина земља чија је амбасада хтела да прими мене и још три посланика (од 466 посланика) била је Руска Федерација. Затим је главна румунска штампа од нас направила „Путинове људе“. Вређали су нас и тражили да се окривим за велеиздају. Од тада сам „забрањена“ на свим мејнстрим ТВ каналима у Румунији.

СА РУСИМА ИСТА ПРИЧА

Коме смета Русија?

Глобалистичко светско царство трпи само потпуну потчињеност и колонизацију, као што је било у Африци, Азији и Америци. Онај ко се противи мора бити кажњен, а ако се не смири, уништен. А Запад никада није успео да држи Русе на дизгинима као и ваш део словенског света. Ово није први пут да западњаци покушавају да поразе Русију и сместе је у европске колоније. Наполеон је покушао, Хитлер је покушао, знамо како се то завршило.

На рат гледате и као на наставак ванредног стања узрокованог пандемијом?
Рат у Украјини је сличан план осмишљен за брутализацију и потчињавање грађана. Он служи глобалној држави на свим нивоима: граби ресурсе, пљачка привреде и становништво кроз инфлацију, а поништава права грађана. Нека само неко од политичара покуша да говори о миру! Одмах је стављен на црну листу и претворен у народног непријатеља. Напротив, они који подстичу рат, уништавање, губитке људских живота су хероји. Плус, рат се користи за нешто друго: за производњу новог оружја. Западне земље се ослобађају старог наоружања које дају Зеленском, а ново производе масовно. Погледајте само у САД колико се пара даје у буџет за одбрану и како су Американци изашли на улице да протестују. Тамо има толико сиромашних, бескућника, изгладнелих људи, а америчка држава баца новац на оружје.

Били сте и против принудне вакцинације?
Присилна или принудна вакцинација била је део плана потчињавања и контроле становништва, али и поништавања јавне расправе и критичког и грађанског духа народа. Свака част свима који су одолели притисцима и који су били узор слободе целом свету, као што је случај с вашим великим тенисером Новаком Ђоковићем, који је светски херој по својој храбрости и симбол Србије која је одолела Западу. У Румунији је била шала да смо Ђоковић и ја рођаци!
И ту сте имали проблеме?
За своје поступке против ограничења, злоупотреба и принудне вакцинације претрпела сам незамисливе реперкусије, од физичког напада у парламенту и на улици а гурали су ме и полицајци и портири у болницама. Једини сам посланик у демократском свету (ако ово можете назвати демократијом) који је санкционисан због политичких изјава и мишљења, уз укидање права да представљам Сенат у званичним акцијама три месеца – што је поништено на суду. Такође сам и највише пута кажњени грађанин Румуније – платила сам разне глобе 30.000 евра. Покушали су да ми узму кућу, претили су мојој деци, покушали су да направе кривични поступак против мог сина. Мој син је због мог става о пандемији избачен из фудбалског тима и није му било дозвољено да игра на Купу Румуније упркос чињеници да је професионални фудбалер, док је моја десетогодишња девојчица била принуђена да пређе у приватну школу, јер су је у државној малтретирали због мајке. Зарадила сам преко 13 кривичних пријава у ковид временима да би ми данас на хиљаде људи у мојој земљи честитало „јер сам их спасавала“.
Како је прошла Румунија у пандемији?
Њене последице у Румунији нису као на Западу, јер је било малобројних гласова који су будили људе и убеђивали их да се не вакцинишу. Преживели су сви који су се бринули о себи код куће. У Румунији је вакцинисано само 12,5 одсто људи, док су остали проглашени вакцинисаним и добијали су само „папире“. Не знамо шта вакцина садржи, али изгледа да је велики лекар, добитник Нобелове награде Лик Монтањер, био у праву: Вакцинисани ће масовно умрети. Волео бих да су бар деца вакцинисана водом, а не овом експерименталном вакцином.

2 коментара

  1. Боле Поморишац

    Име и презиме чланице Сената Румуније DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ изговара се Диана Јовановић-Шошоака (Гесло српске ћирилице гласи: пиши као што говориш, читај као што је написано). Румунско латинично писмо није исто што и хрватска гајевица. Ова храбра жена заслужује да Срби знају како се зове. Гајевица није универзално латинично писмо. Да јесте, Черчил би био Цхурцхилл.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *