ЕКСКЛУЗИВНО! Румунски генерал Емил Страину – ХАРП је оружје економског убијања

„Печатов“ саговорник открива застрашујуће могућности георатовања: Геооружје или еколошко оружје су средства борбе која се користе за неутрализацију или уништавање непријатеља. У основи њихове употребе су технике и технологије за модификовање животне средине (литосфере, хидросфере и атмосфере) у војне сврхе

Тема геоинжињеринга и георатовања постаје „врела“ увек после великих природних несрећа које с времена на време погађају свет. У Турској је у фебруарским земљотресима погинуло више од 50.000 људи а око 530.000 људи евакуисано из подручја катастрофе. Анкара потврђује да је „173.000 зграда срушених или тешко оштећених, са више од 1,9 милиона људи који се склонио у привремена склоништа или хотеле и јавне објекте“. Према речима турског председника Реџепа Тајипа Ердогана: „Живимо најболније дане у нашој историји.“
У Сирији земљотреси су погодили градове Алеп, Латакију и Хаму, у близини северозападне границе Сирије с Турском. Последњи објављени податак је да је више од 6.000 људи погинуло а катастрофом погођено 8,8 милиона становника.
Председник Сирије Башар ел Асад, говорећи о великој несрећи која је погодила његову земљу, казао је да су САД-НАТО у рату са Сиријом скоро 12 година, истакавши да „Сирија није била земљотресно подручје око два и по века“.
Румунска сенаторка Диана Иовановић Шошака први је политичар у Европи који је упозорио на низ чудних коинциденција које су пратиле разорне земљотресе у Турској и Сирији. Говорећи о сумњама да је на Блиском истоку употребљено геооружје, сенаторка је поменула румунског генерала у резерви Емила Страинуа као једног од ретких стручњака који отворено разматра и пише на ову тему. Генерал Страину је пристао да говори за медије у Србије уз једну ограду: „Све ово што наводим не подразумева став ниједне државне или приватне институције и не обавезује ниједно физичко или правно лице. Ово је само моје мишљење!“

Шта су геооружје и геоинжењеринг?

Геооружје или еколошко оружје су средства борбе која се користе за неутрализацију или уништавање непријатеља. У основи њихове употребе су технике и технологије за модификовање животне средине (литосфере, хидросфере и атмосфере) у војне сврхе. Геоинжењеринг се односи на низ нових технологија за интервенцију, које могу да манипулишу атмосфером, литосфером и хидросфером да би се ублажили ефекти климатских промена или у војне сврхе.
Тренутно постоје три главна правца геоинжењеринга, и то: геоинжењеринг угљеника који има за циљ уклањање угљен-диоксида/биоксида из атмосфере, соларни геоинжењеринг који има за циљ да модификује количину сунчеве радијације која се апсорбује и ослобађа у Земљину атмосферу и геоинжењеринг који користи животну средину.
Како се геонижењеринг користи у војне сврхе?
Модификацијом све ове технологије могу се употребљавати у војне сврхе и то у сва три окружења – земаљској (литосфера), океанској (хидросфера) и Земљиној атмосфери и јоносфери. Постоје мишљења стручњака који говоре да тренутне климатске промене имају своје узроке у војним геоинжењерским пројектима (нпр. ХААРП пројекат), од којих се неки изводе деценијама у тајности. Геоинжењеринг може спасити, али и уништити планету у зависности од тога како се користи. Постоје међународни уговори који забрањују коришћење свемира у војне сврхе, као и активно деловање у атмосфери и коришћење технологија за модификовање животне средине у војне сврхе, али они се тренутно не поштују.
Шта све моћне земље покушавају да ураде с нашом климом и атмосфером?
Тренутно у свету постоји најмање десет земаља са инсталацијама типа ХААРП. Најмоћнији је у САД на Аљасци у Гакони. Најопаснија за подручје наших земаља је ХААРП инсталација у норвешкој у области Тромсо, која припада Европској унији. Тренутно се ХААРП инсталације користе за економско ратовање, климатске промене и контролу становништва.

УЛАЗИО У „ЗАБРАЊЕНО“

Румунски генерал у резерви Емил Страину је физичар специјалиста за радиолокацију. Објавио је преко 50 књига и хиљаде чланака и студија из области истраживања ваздушног простора о радиолокацијским методама, геофизичком оружју, климатологији, НЛО феномену. У биографији му стоји да је пет пута прешао северни поларни круг (Аљаска, Гренланд, острва Свалбард, северно од Мурманска и Камчатке) и јужни поларни круг.
Учествовао је у експедицијама и путовањима у областима као што су: Аљаска, Сибир, Тибет, Ускршње острво, Гренланд, Исланд, Свалбард, Хималаји, Бајкалско језеро, Камчатка, Берингов мореуз (Владивосток – Русија, Елена Козебусе – САД). Једни је страни генерал који је улази у забрањена подручја, као што је Зона 51, Гаком – ХААРП или опасна подручја као што су пустиње Невада, Атакама, Нови Мексико, Аризона, Мохаве.

Били сте на Аљасци у седишту ХААРП-а, шта се тамо ради?
Био сам на Аљасци на Универзитету Фербанкс који се користи као параван од стране војске САД и ЦИА за активности које се одвијају у граду Гакона, где су ХААРП инсталације распрострањене на стотинама хектара.
ХААРП оружје се може користити у следеће сврхе:
Оружје усмерене енергије;
Комуникациони систем за подморнице;
Систем који се користи за борбу против сателита тако што их заслепљује или обара;
Побољшана комуникација са сопственим сателитима у условима електронског ратовања и соларних бакљи;
Рендгенски емитер;
Средства за добровољно стварање локалних, зонских или континенталних нестанака струје;
Електронско оружје ратовања;
Бежични пренос снаге, велике снаге по методи Николе Тесле;
Средства за откривање страних објеката и летелица у свемиру;
Средства за сузбијање напада ванземаљаца из свемира;
Уређај способан да изазове експлозије упоредиве са нуклеарним експлозијама;
Оружје способно да модификује окружење које се већ користи у Geoklimate Varfare-у;
Стварање урагана, торнада, водених излива и цунамија у подручјима која нису специфична за ове врсте природних феномена;
Стварање земљотреса стимулисањем подручја склоних таквим појавама и активирањем вулкана;
Оружје које се користи у психотроничном рату које може да промени мождане таласе и контролише мишљење и реактивност људи (нпр. Хавански синдром).
Проучавање и процена подземних налазишта нафте, гаса и минерала удаљених хиљадама километара;
Даљински преглед и уништавање бункера, депоа и свих других подземних база;
Желео бих да напоменем да су горенаведене радње уско повезане са емисионом снагом и режимом рада инсталација типа ХААРП. ХААРП се такође назива ултимативно оружје или оружје апокалипсе.

ЗАБРАЊЕНО И РАСПРОСТРАЊЕНО

Године 1977. Генерална скупштина УН је ратификовала међународну конвенцију која је забранила „војну или другу непријатељску употребу техника модификације животне средине које имају широко распрострањене, дуготрајне или озбиљне последице“ (http://www.un-documents.net/enmod.htm).
Такозване ЕНМОД технике се такође примењују на земљотресе: „То је дефинисало ‚технике модификације животне средине‘ као сваку технику за промену – кроз намерну манипулацију природним процесима – динамику, састав или структуру Земље, укључујући њену биоту, литосферу, хидросферу и атмосферу, или свемир.“
„Свака држава потписница ове конвенције се обавезује да неће учествовати у војној“ употреби техника модификације животне средине које имају широко распрострањене, дуготрајне или озбиљне последице као средство уништења, оштећења или повреде било које друге државе чланице.
(Конвенција о забрани војне или било које друге непријатељске употребе техника за модификовање животне средине, Уједињене нације, Женева, 18. мај 1977. Ступила на снагу: 5. октобра 1978, видети цео текст Конвенције у Анексу.)
До 2022. године 78 земаља је ратификовало или приступило споразуму, укључујући Сирију, Турску, Ирак, Иран, САД и Руску Федерацију. Израел није ратификовао Уговор.

Американци кажу да је пројекат ХААРП заустављен и да не ради?
ХААРП систем је у функцији од 1993. године и не само да никада није угашен већ је континуирано унапређиван, повећавајући своју снагу и обим мисија које може да обавља. Број антена и предајника се повећавао из године у годину, са више од 180 антена и главних генератора у употреби. Данас ХААРП има највећу моћ у својој историји и може да спроводи удаљене мисије било где у свету.
Шта обичан човек данас не треба да зна јер ће бити кажњен од моћника?
У свету се тренутно води жестока битка између групе суверенистичких држава и групе држава које промовишу неопрогресивизам, такозвану глобализацију или другим речима интернационалистички корпоративизам који не узима у обзир нације и суверенитет држава. Знање као феномен, складиштење и коришћење информација није опасно све док не пређете ниво који вам је додељен у овој области и друштвеној хијерархији. Постоје тајне и дискретне групе и покрети који владају светом.

Један коментар

  1. Средства за сузбијање напада ванземаљаца из свемира;

    A ja mislio da najvise vanzemaljaca ima u skupstini kad ono u svemiru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *