НОВА ШАНСА ЗА МЛАДЕ

Конкурс НИС-а за студенте техничких и рачунарских факултета – прилика за рад на изазовном пројекту

Компанија НИС наставља да пружа шансу младима да раде на изазовним пројектима и у пракси примене знање стечено на факултету. Овога пута позив је отворен за студенте техничких и рачунарских факултета у Србији (друга, трећа, четврта и пета година), као и за студенте завршних година виших школа техничког и рачунарског усмерења који желе да се опробају у области роботске аутоматизације процеса (RPA) у НИС-у у оквиру пројекта „NIS Calling – Robotization“.  Сви заинтересовани који испуњавају услове могу да се пријаве на конкурс (https://posao.nis.rs/prijava/rpa-calling), од 2. до 15 фебруара. За кандидате је припремљен општи тест знања из ИТ и програмирања како би се проверило њихово знање и разумевање програмирања. Рад на пројекту изабраних пет кандидата започеће 15. марта у просторијама НИС-а, а студенти ће бити ангажовани у Служби за RPA програмирање.

Изабрани кандидати са НИС-ом потписују уговор о пракси током које треба да остваре 800 радних сати у току шест месеци колико траје пројекат. У жељи да изађе у сусрет потребама изабраних студената, НИС ће им омогућити да у договору са ментором имају краћи радни дан, раде од куће или имају слободан дан у складу са обавезама на факултету. Поред гарантоване месечне накнаде учесници на крају програма могу да остваре и бонус уколико испуне одређене услове који се тичу успешности пројекта и евалуације компетенција. Додатно, сви учесници програма имаће ментора са којим ће радити по унапред утврђеном програму, а ментори ће бити запослени у Служби за RPA програмирање. Студенти ће бити ангажовани на роботизацији пословних активности у складу са бизнис потребама НИС-а, једне од највећих енергетских компанија у југоисточној Европи. Крајњи резултат рада изабраних кандидата треба да буду роботи који ће роботизовати пословни процес и који ће убрзати реализацију активности и одменити ручни рад корисника. Више о програму можете сазнати на линку www.nis.rs/rpacalling

Студентима се након завршетка програма отвара и могућност запослења у НИС-у, уколико за то постоји обострани интерес и отворена позиција за RPA програмера у компанији. На овај начин НИС и његов тим од готово 12.000 запослених настављају да пружају шансу младима који ће својом енергијом и идејама допринети даљем развоју компаније.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *