ТАЧКА СПАЈАЊА

ПРАВДАЊЕ НАПАДА НА СРБЕ

Како се две наизглед паралелне линије размишљања, једна из Приштине којој је у срцу „Косово република“ и друга из Београда која се огрће плаштом „живела Србија“, спајају и пре „бесконачности“? Биће да је у неким главама после „краја историје“ дошла и бесконачност

Док такозвана председница такозваног Косова Вјоса Османи „грађанима православне заједнице“ („Радио-телевизија Косова“) честита Божић не могавши чак ни да помене реч „Срби“, неки у Београду, попут посланика Српске напредне странке и професора на Факултету безбедности Универзитета у Београду Зорана Драгишића на сваки начин покушавају да за нападе на Србе скину одговорност с косовских Албанаца.
„Толеранција је традиционална вредност нашег (’косовског’) друштва“, поручила је без трунке блама такозвана председница заборавивши да је само вече пре тога осуђивала једну другу, истинску, традицију „косовског друштва“ – оружани напад на једно српско дете, 11-годишњег Стефана Стојановића, и 21-годишњег Милоша Стојановића у Готовуши крај Штрпца, а да је без њене осуде прошло пребијање 18-годишњег Стефана Томића док се враћао кући с Божићне литургије у Клокоту.

АЗЕМ КУРТАЈ, РУСКИ АГЕНТ Због покушаја убиства малог Стефана и Милоша Стојановића, ухапшен је припадник „косовских безбедносних снага“, онога што Приштина сматра својом „војском“, Азем Куртај (33), чији је отац, како тврди председник Комисије за нестала лица Вељко Одаловић, погинуо у НАТО бомбардовању затвора Дубрава, крај Истока, где је био затворен као „терориста“.
Можда је због тога Азем Куртај омрзнуо НАТО и као „руски агент“ почео да ради у такозваном КБС-у, у униформи НАТО-а и с подршком највеће војне алијансе у историји, као што то тврди угледни професор и народни посланик Зоран Драгишић. „Синоћ су руски агенти са албанске стране напали Србе, а руски агенти са српске стране провоцирали представнике Републике Србије. Њима треба сукоб, немојмо наседати. Живела Србија“, написао је на твитеру овај стручњак за безбедност из чијег је шињела испао и бриљантни Дарко Трифуновић.
Дакле, професор Основа безбедности на Универзитету у Београду, својим ауторитетом тврди да је Куртај „руски агент“ и додаје да није био једини такав с „албанске стране“. Зна овај професор да косовски Албанци сами од себе никада не би тако нешто урадили јер лепо Вјоса Османи каже да је толеранција код косовских Албанаца ствар традиције.
Могуће је чак, мада је та теорија натегнутија, и да је Аземов отац заправо био руски агент који се борио у редовима такозване ОВК, али је извесно, ако верујемо професору Драгишићу, да је Косово и Метохија препуно руских агената. Ако Куртаја, као потомка „палог борца“ ОВК и припадника КБС (којег обучава и опрема НАТО), за руског агента квалификује чињеница да је пуцао на Србе само зато што су Срби, онда је руски агент и онај младић што је за време мартовског погрома 2004. ломио крст на цркви, као и све хиљаде косовских Албанаца који су у том злочину над Србима учествовали.
Јер како каже Драгишић: „Људи, иза свих напада на Србе на КиМ стоје Руси! Молим вас укључите мозак и размислите коме то у овој ситуацији доноси корист. Морамо се ослободити руских агената ако желимо слободну Србију. Живела слободна европска Србија!!!“
Руски агенти су дакле и они што су 23. јула 1999. године, више од месец дана по доласку Кфора на Косово и Метохију, убили 14 српских жетелаца из Старог Гацка док су жњели пшеницу на својим њивама у атару села Бујанце код Липљана. Руски агент је несумњиво, онда, и Фљорим Ејупи, човек којег је суд под управом Унмика осудио на 40 година затвора због напада на аутобус „Ниш експреса“ 16. фебруара 2001. код Подујева, да би га суд под патронатом Еулекса 2009. ослободио услед „недостатка доказа“, иако је на месту с којег је детониран експлозив пронађен Ејупијев ДНК. У нападу на аутобус убијено је 12 људи, а 43 рањено. Најзанимљивије у вези с Ејупијем је, међутим, да је он по хапшењу из затвора у Урошевцу пребачен у америчку базу Бондстил одакле је, под неразјашњеним околностима, побегао у мају 2001. Значи ли то да су руски агенти и у америчкој војсци у Бондстилу? Куку!
Јесу ли руски агенти обучени у униформе ОВК 15. јуна 1999. године отели и оца Харитона, монаха из манастира Светих архангела код Призрена? И то наочиглед немачких припадника Кфора, који су, вероватно, и сами били руски агенти, јер иначе то не би дозволили. Не знамо шта каже професор Драгишић о томе ко је формирао ОВК, али с обзиром на то да његов штићеник Трифуновић стално говори како су то учинили КГБ и источнонемачка служба Штази, да се претпоставити да и он мисли исто. То би онда имплицирало да су руски агенти и у данашњој немачкој служби БНД, француској служби ДГСЕ, па чак и у ЦИА. Куку, куку!

ПРОФЕСОРСКО ОБЈАШЊЕЊЕ Али не помишљајте да је ту крај, драги читаоци, имамо и треће „куку“. Професор Драгишић објашњава мотиве за ово: „Русија од Србије жели да направи случај који ће скренути пажњу од њихових злочина у Украјини, зато пуцају на Србе на КиМ! Не наседајмо!!! Русија је кроз историју била наш највећи душманин, пуцајући на српску децу то поново потврђује… Живела европска Србија!!!“ Овоме, као и свакој професорској беседи, треба приступити вишеслојно и отвореног ума за нова сазнања и чињенице. Дакле, Руси и руски агенти су нам највећи душмани кроз историју и пуцају на српску децу. Руски агент који је хтео да скрене пажњу с руских злочина на Источном фронту је био и немачки командант Франц Беме, који је 10. октобра 1941. издао наредбу да се за једног убијеног немачког војника стреља 100 људи, а за једног рањеног педесет, па су побијени они људи у Крагујевцу.
Руски агенти су били и Макс Лубурић, Динко Шакић и остали, јер што би, иначе, побили онолике Србе у Јасеновцу и диљем НДХ? Зашто би ико, уопште, убијао Србе ако није руски агент, укључујући и дахије Аганлију, Кучук Алију, Фочић Мехмед-агу и Мулу Јусуфа чији је терор у Београдском пашалуку био један од повода за Први српски устанак, који је, јасно је, био у руском интересу, а не плод жеље Срба да се ослободе турског јарма. Кад смо већ код деце, руски агент је несумњиво био и амерички пилот који је бомбом убио малу Милицу Ракић. Дакле, куку, куку, куку!
Сад је велико питање како ћемо се ослободити свих тих руских агената ако то кроз историју нису могле ни Османска империја, нацистичка Немачка, или модерни Вашингтон? Како, ако иза сваког злочина, заправо стоје Руси? Предлажемо професору Драгишићу да не буде лењ, него да узме и напише „Протоколе кремаљских мудраца“ и да раскринка све размере руске светске завере, укључујући и мешање у амерички изборни процес, које чак ни ФБИ није успео да докаже.
А до тада, Срби, не будите наивни и не наседајте. Не убијају нас на Косову и Метохији Албанци, они су традиционално толерантни и доброћудни, него то чине Руси. Све проблеме које Србима прави, Аљбин Курти ради по налогу из Москве, а Американци и Немци га подржавају, јер је то политика коју воде руски агенти на њиховом челу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *