НИС у развој малопродајне мреже уложио 1,5 милијарди динара

Компанијa НИС уложила је у модернизацију и развој малопродајне мреже у 2022. години готово 1,5 милијарди динара. У току прошле године НИС је пустио у рад девет модернизованих НИС Петрол бензинских станица, од чега је комплетно реконструисано шест, док су отворенe три потпуно новe станице.

„Савремени малопродајни бизнис захтева прилагођавање пословних активности најновијим тржишним трендовима, што подразумева стална улагања у побољшање потрошачког сервиса, као и инвестиције у инфраструктуру објеката. Последњих година НИС интензивно ради на ширењу и модернизацији мреже бензинских станица,  што уз константно  унапређење понуде и услуга има за циљ да наши потрошачи у сваком тренутку могу да рачунају на максималну услугу и најбољи квалитет производа који им је доступан у нашим савременим малопродајним објектима“, изјавио је Алексеј Черников, директор Блока Промет у компанији НИС.

Кoнкретно, реч је о модернизованим НИС Петрол бензинским станицама у Кучеву, Костолцу, Лајковцу, Књажевцу, Ветернику и Србобрану док су изграђена и три нова малопродајна објекта и то „Земун 1“ у Београду, НИС Петрол објекат „Петроварадин“, као и Газпром бензинска станица „Бачки Виногради“, близу граничног прелаза Хоргош.

Формат новоотворених бензинских станица прилагођен је потребама локалног тржишта  и укључује како објекте који су урађени у новом XS економичном формату намењеном станицама на добрим локацијама али малим парцелама, па до бензинских станица у формату M-аутопут као што је Газпром објекат „Бачки Виногради“, на ауто-путу Београд-Будимпешта близу граничног прелаза Хоргош.

Развој и модернизација малопродајне мреже остају један од стратешких приоритета пословања компаније и у наредном периоду чиме НИС, са више од 300 објеката у Србији, потврђује статус лидера на домаћем тржишту нафтних деривата.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *