ТРЕЋА СЕЗОНА ПРОГРАМА „NIS ENERGY“

Рок за пријаве на конкурс НИС-а до 15. новембра

Сви мастер студенти и дипломци изабраних факултета који желе да започну каријеру у компанији НИС имају прилику да се пријаве на конкурс за трећу сезону програма под називом „NIS Energy“ до 15. новембра 2022. године. Пријава се врши слањем биографије путем линка https://posao.nis.rs/prijava/nisenergy-2.

За овај једногодишњи плаћени програм могу да конкуришу мастер студенти и они који су дипломирали на Машинском, Техничком, Технолошко-металуршком, Електротехничком, Рударско-геолошком факултету, Факултету техничких наука, Факултету организационих наука, Економском факултету, Саобраћајном факултету, Природно-математичком и сродним факултетима. Услов за учешће је да кандидати имају мање од годину дана радног искуства, да одлично познају MS office пакет, као и знање енглеског језика. На конкурсу ће бити изабрано 25 кандидата који ће са компанијом закључити Уговор о раду на одређено време у трајању од годину дана.

Изабране полазнике ће у фебруару 2023. године, када је планиран почетак рада у НИС-у, дочекати ментори који ће их подржати током упознавања са компанијом и колегама, те их усмерити у даљем професионалном развоју. Поред практичне обуке из своје области пословања, полазници ће бити у прилици да се упознају са свим делатностима НИС-а, као и да чују занимљива предавања о трендовима у нафтној индустрији. Након шест месеци рада, учесници програма ће добити прилику да раде на сопственом пројекту, а по завршетку програма и могућност запослења у компанији, уколико за то постоји обострани интерес.

Компанија НИС опредељена је да континуирано пружа шансу младим домаћим стручњацима који сада имају прилику да се придруже тиму од више од 11.000 мотивисаних професионалаца и кроз трећу сезону програма „NIS Energy“. У првој сезони програма учествовало је 15 кандидата и сви су запослени у НИС-у након истека програма, док је у другој сезони, која траје до фебруара 2023. године, одабрано 23 кандидата који својом енергијом доприносе даљем развоју НИС-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *