Караван „Буди храбра“ креће Србијом

Уз „Дунав осигурање“ бесплатни ултразвучни прегледи жена широм земље

 Током октобра, који се широм света обележава као Међународни месец борбе против рака дојке, Компанија „Дунав осигурање“ је и ове године пружила подршку пројекту „Буди храбра“, како би заједно са Удружењем „Жена уз жену“, подизалa свест о распрострањености ове болести и указалa на важност превенције и раног откривања малигнитета.

У склопу акције, Караван опремљен ултразвучним апаратом и неопходном опремом за дијагностички преглед обићи ће градове широм Србије, како би омогућио женама да обаве бесплатне прегледе на лицу места. Компанија „Дунав осигурање“ ће, препознајући реалне потребе и приоритете у области здравља, овом приликом представити свој програм здравственог осигурања и осигурања за случајеве оболевања од рака Cancer protection – који, осим финансијске, обухвата и стручну подршку – могућност прибављања другог лекарског мишљења.

Додатно лекарско мишљење, уз детаљну независну ревизију успостављене дијагнозе и препорученог начина лечења осигураника од стране мултидисциплинарног тима лекара одговарајућих специјалности, укључује ангажовање водећих светских медицинских центара специјализованих за дијагностику и лечење канцера. Управо је ова услуга много пута до сада утицала на ток лечења, будући да могућност прибављања другог лекарског мишљења у некој од реномираних лекарских установа може допринети спокојнијем доношењу одлуке осигураника о процесу лечења, уз додатно специјалистичко ангажовање и подршку у даљем процесу излечења.

Караван „Буди храбра“ обилазиће током целог месеца градове у нашој земљи, а траса Каравана може се погледати на линку. Прегледи у градовима се заказују на лицу места, у термину од 11:30 до 12 часова, док ће се обављање прегледа вршити у периоду од 12 до 18 часова.

Све додатне информације о пројекту могу се пратити и путем друштвених мрежа, где ће на компанијским налозима бити објављена актуелна дешавања и кретање трасе Каравана.  

Више детаља у вези са покрићем и условима добровољног здравственог осигурања и програмом осигурања Cancer protection, заинтересовани могу добити бесплатним позивaњeм Контакт центра Компаније „Дунав осигурање“ на број 0800 386 286 или на веб-сајту www.dunav.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *