Пакетомати Поште Србије

Паметна достава пошиљки 24/7

Пошта Србије нуди савремено и практично решење за брзу, лаку и паметну 24/7 испоруку пошиљака – пакетомате Поште Србије. Користе се на 20 лако доступних локација у Београду, Новом Саду, Нишу, Краљеву, Новом Пазару и Панчеву, код студентских домова „Студентски град“, „Карабурма“, „4. април“, „Патрис Лумумба“ у Београду, на железничкој станици и сајму у Новом Саду, на градским трговима у Нишу и Краљеву, уз објекте пошта у Панчеву, Новом Саду и Београду, на железничкој станици „Нови Београд“и другим фреквентним локацијама.
На пакетомату се могу испоручити пошиљке за које је унапред плаћена поштарина (Пост-експрес, Нови пакет, PE-BOX), на захтев пошиљаоца приликом адресовања и предаје пошиљке на шалтеру пошта или приликом преузимања пошиљке од стране достављача. Друга могућност је да прималац изврши преусмерење пошиљке на пакетомат позитивним одговором на СМС или Вибер поруку од Поште Србије са упитом о преусмерењу пошиљке на пакетомат и листом пакетомата.
Адресовањем на пакетомат корисници могу бити сигурни да ће их пакети чекати у изабраном пакетомату. Штеде њихово време, јер пакете могу усмерити на најближе пакетомате и преузети их у време које им највише одговара, уз могућност преузимања пакета 24 сата дневно, седам дана у недељи.
ПОШТИН ПАКЕТОМАТ јасно је и препознатљиво обележен, модерног дизајна и максимално искоришћеног простора за пошиљке, са истакнутим упутством за употребу. Услуга је доступна регистрованим и нерегистрованим корисницима, са мобилном апликацијом и без ње, уз коришћење свих мобилних телефона. Подаци потребни за преузимање пошиљке шаљу се на мобилни телефон, а преузимање пошиљке од стране корисника функционише по једноставном принципу – прималац добија поруку да га у пакетомату чека пошиљка, одлази до пакетомата и коришћењем апликације или позивом, откључава га и преузима пошиљку.
Информације о услузи, начину коришћења и локацијама пакетомата, са анкетом за кориснике о локацијама за ширење мреже пакетомата у свим већим градовима широм Србије, доступне су на сајту Поште Србије на линку http://paketomat.posta.rs. Корисници који се определе за коришћење апликације, апликацију Direct4.me могу преузети на Apple iOS app и Google Play продавници.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *