„Дунав осигурање“ на Регионалном сајму привреде

 Учешћем на 15. Регионалном сајму привреде у Новој Пазови, Компанија „Дунав осигурање“ постала је део овог значајног бизнис догађаја, који је окупио велики број домаћих и страних излагача из земље и региона. Уз могућност да посетиоци виде богат излагачки програм, Сајам је окупио бројне привреднике и предузетнике, како би се промовисале разноврсне индустријске делатности и нова улагања у привреду Срема.

Тим поводом, на штанду Компаније „Дунав“ посетиоци ће моћи да се информишу о широкој палети осигуравајућих услуга, као и о могућностима куповине најчешћих врста осигурања. Како је истакао Бојан Раичевић, члан Извршног одбора „Дунав осигурања“, у склопу представљања на овогодишњем Регионалном сајму привреде, „нашим клијентима желимо да укажемо на важност поседовања полисе осигурања и бројних ризика који су у вези са привредним амбијентом и пословањем привредника, а прилагођавајући своје услуге тржишту настојимо да оправдамо поверење и њихова висока очекивања“.

Поред бројних посетилаца, штанд Компаније посетили су представници локалне самоуправе и председник СО Стара Пазова, Ђорђе Радиновић. Овом приликом истакнута је подршка Компаније како грађанима Србије и привредницима, тако и државним институцијама и представницима локалне самоуправе наше земље.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *