Наше могућности

Наше могућности да ублажимо економске тешкоће које погађају Европу много су веће него што се обично мисли. Лаке ствари треба урадити одмах. А најлакше је смањити непотребне трошкове. Који су огромни

Криза у Европи је извесна. На њу не можемо да утичемо, али можемо да користимо сопствене потенцијале.
Најважнији економски потенцијал у насталим околностима је – не уводити санкције Русији. И тиме заузети најбољу могућу позицију према свету који извесно побеђује и обезбеђује и нама стабилан напредак.
У овом тексту говорим о другом важном питању, а то је отклањање сопствених грешака. На који начин можемо спектакуларно да помогнемо сами себи. На два примера, „Београдских електрана“ и стања у ЕПС-у, показаћу о колико је важним питањима реч.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

Један коментар

  1. Ја сам већ, у прошлом броју магазина Печат, у коментару, учинак министра Зоране Михајловић назвала САБОТАЖОМ која, “неоткривена”, годинама траје. А она је и даље министар! – ваљда, да саботажу успешно настави, а да последице плати народ Србије, новцем, а и попуштањем, под притиском сопствене државе, да се народ у Србији определи за увођење санкција Русији, у нади да ће му тад бити боље. Што је сулудо!
    Желела бих да наша држава, једном бар, уради праву ствар у право време!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.