ИЗРАЕЛСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ ОТВОРИО ДУШУ: Ратко Младић је спасио Србе у Босни, а распад Југославије је дуго планиран!

БИВШИ израелски обавештајац Јаков Кедми говорио је својевремено у емисији “Вече са Владимирој Соловјевим” о сукобима у бившој Југославији, а снимак је и даље веома популаран на друштвеним мрежама.

Израелски обавештајац је у истој емисији навео и да је „Ратко Младић спасио Србе у Босни и Републику Српску и да није било њега, не би било Срба у Босни и не би било Републике Српске“.

Он је изјавио да је распад Југославије (на Западу) дуго планиран и да су му Словенци који су били у врху обавештајних служби у Југославији, причали о албанским терористичким акцијама на Косову и Метохији, а онда се вратио на грађански рат у Југославији.

– Балкан је веома компликован регион, тамо праведника није било, био је грађански рат и Срби су добро знали шта су им Хрвати урадили за вријеме II свјетског рата! Хрвати су убијали Србе и Јевреје, милион људи су убили само зато што су Срби – подсетио је Кедми.

На опаску другог госта у емисији, да су то радиле усташе, а не Хрвати, Јаков Кедми је узбуђено одреаговао и рекао да мисли на Хрвате, а онда се умјешао и водитељ.

– Ја мислим да Јаков одлично зна шта говори и да добро влада руским језиком да би могао да се изрази како жели – рекао је Соловјов.

Јаков Кедми је потом почео да описује усташке злочине над Србима.

– Они су водили ка рекама мушкарце, жене и децу, разбијали им лобање огромним палицама, а онда их бацали у реку! То је традиционална хрватска егзекуција! И Хрвати су почели распад Југославије – рекао је он.

На питање другог госта како се он осјећао у Хрватској, Кедми, који је Јевреј, је изјавио да се тамо осећао „као у Њемачкој“, после тога је он кренуо да прича о геноциду Немаца над Јеврејима и није више могао да задржи сузе.

– Кад сам отишао у Аустрију, прво сам свог сина одвео да види Маутхаузен, а онда смо се задесили на путу у Њемачкој. Мој син се пробудио у ауту и пожелио да изађе. Стали смо и питао је:,,Гдје смо ми? У Њемачкој?“ И, ја сам рекао:,,Да“. И дечак је рекао – Нећу да изађем, нећу да будем у Њемачкој! Имао је само шест година – у сузама је испричао Кедми.

Извор: https://vecernjenovosti.ba/


Један коментар

  1. Маторац

    Распад Југославије је био испланиран још 1945. када је Черчил подржао Хрвата Броза, знајући како ће та будућа заједница да изгледа у будућности. Када је одрадила посао који јој је био намењен распала се, на задовољство Запада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.