Главна награда НИС-ове поклон ације- Три месеца бесплатног горива за потрошача из Панчева

Београд, 6. јун 2022.

Највреднија награда НИС-ове поклон актице, три месеца бесплатног горива у вредности од 49.200 бонус поена на „Са нама на путу“ картици локалности, отишла је у руке Александра Стокића из Панчева. Александар је награду  освојио на штанду НИС-а, у оквиру Сајма коришћених возила, који је одржан од 2. до 5. јуна у београдској  Арени.  Током трајања манифестације, сви заинтересовани посетиоци штанда компаније могли су да учествују у поклон акцији, а сваки учесник добио је неки од поклона који је овим поводом припремио НИС.

На овогодишњем Сајму коришћених возила, познатијем као Сајам половних аутомобила, НИС  је представио бенефите „Са нама на путу“ програма лојалности који има више од милион корисника и препознат је као програм лојалности број 1 за возаче у Србији. Картица “Са нама на путу” омогућава возачима да остваре значајне уштеде и  многобројне бенефите  приликом куповине горива, робе и услуга на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама и Србији.

НИС-ов програм лојалности „Са нама на путу“ бележи сталан раст у броју корисника, а његовој све већој популарности допринеле су и нове функционалности и иновативне услуге које је НИС развио током последњих година. Између осталог, НИС је увео дигитализовану „Са нама на путу“ картицу коју потрошач може да користи директно са мобилног телефона, путем истоимене мобилне апликације.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *