Вредне награде за НИС на Сајму пољопривреде

Београд, 27. маја, 2022.године

На овогодишњем Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду компанија НИС добитник је две вредне награде, а реч је о признању “Лидер друштвено одговорног понашања у односу према заједницама” у категорији привредних субјеката, као  и награди “Добар дизајн” за реализацију дизајна приказаног у оквиру сајамске поставке.

Награде су у име компаније примили Петар Ђурић, руководилац Сектора за управљање брендовима у НИС-у и Сандра Шмања из Сектора за друштвено-одговорно пословање. 

НИС је препознат по улагањима у друштвено-одговорне пројекте, а награда на Сајму пољопривреде још једном је потврдила значај који компанија придаје одговорном односу према заједници у којој послује. Између осталог,  водећи се идејом да допринесе позитивним променама у друштву и своје успехе подели са заједницом у којој послује, компанија НИС од 2009. године континуирано спроводи програм друштвене одговорности “Заједници заједно”. На тај начин, ослушкујући потребе заједнице НИС предано ради на унапређењу и оснаживању заједнице чији је део. Нова игралишта, реконструисане и опремљене амбуланте, болнице, паркови, установе културе, само су део доприноса компаније у настојању да унапреди квалитет живота грађана у партнерским градовима и општинама. Кроз поменути програм, у сарадњи са партнерима из локалних саумоуправа,  реализовано је више од хиљаду пројеката, који су унапредили живот заједнице у области здравства, науке и образовања, културе, спорта, социјалне заштите и заштите животне средине, а у које је од 2009. до данас уложено више од 1,4 милијарде динара.

Поред награде за допринос у изградњи боље будућности и неговање правих вредности, НИС је још једном показао да је модерна компанија која прати савремене трендове, освојивши и награду “Добар дизајн”, за сајамски наступ у оквиру највеће и најзначајније агроманифестације у региону.

НИС ће, уз охрабрење које су поменуте награде донеле, наставити да ослушкује потребе својих потрошача и заједнице и да брине о будућим генерацијама, подстичући развој и унапређење квалитета услова живота целокупне заједнице у којој  компанија послује.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *