ВИРУСОЛОГИЈА БИЛА ГЕЈТСА

ФОТО: БЕТА

„Нова нормалност“ настаје из глобалне ковид-19 кризе која је социјални инжењеринг: узмете неки вирус и креирате пандемију. Баш тако

а је Дизнијева домовина нормална земља ово би било у Веровали или не: Амос Милер, фармер у Бирд ин Ханду, Пенсилванија, узгаја краве, кокошке и свиње, али без хемикалија које је одобрило Министарство пољопривреде САД. Милер је Амиш који верује да животиње треба одгајати како је Бог одредио. Међутим, пошто све фабрике за прераду морају третирати све месо синтетичким конзервансима, савезни судија је недисциплинованом фармеру наредио да прекине продају и наложио да плати 250.000 долара због „непоштовања суда“, а да одмах плати 50.000 „у доброј намери“ да би избегао затвор. Наоружани амерички маршали извршили су препад и пописали све месо.

Милер, који дистрибуира храну за амишку заједницу, говори: „Наши чланови желе свеже, сирово месо без адитива. Директно с фарме.“ Амерички државни апарат се брине да се рат с природним и нормалним не обуставља. Амишима се доскора допуштало да лудују. Време је да нестане сваки изузетак.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

 


Један коментар

  1. Tоплица

    Све је то страшно, а тек кад му се додају планови са електроником и компјутеризацијом људског организма ! Али над свим тим рађа се једно чуђење без преседана: како је могуће да ти процеси, за које нормалан човек не налази примера у свој памћеној историји, држе толики свет пре свега Запада, тако дуго у потпуној пасивности ?! Истовремено као са ланца пуштени су сви видљиви процеси дехуманизације Света, уклањања свега у чему је човечанство било сагласно, односно појмова о врлини, моралу, уметности као тежњи ка вишем бићу идр. Ево управо гледамо европско надметање у певању, иако већ неко време знамо да ту више и нема певања него магаређег скакања жена са брадом, мужкараца са сукњом и др. !
    Шта стварно наводи шачицу моћника да раде овакве ствари ? Колико их је и ко су именом и презименом ? Где су крајни домети свега тога ? Хоћемо ли уз појединачна спорадична гунђања овако сложно, како то сада несумњиво делује, отићи са родне планете Земље ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.