ВИРУСОЛОГИЈА БИЛА ГЕЈТСА

ФОТО: БЕТА

„Нова нормалност“ настаје из глобалне ковид-19 кризе која је социјални инжењеринг: узмете неки вирус и креирате пандемију. Баш тако

а је Дизнијева домовина нормална земља ово би било у Веровали или не: Амос Милер, фармер у Бирд ин Ханду, Пенсилванија, узгаја краве, кокошке и свиње, али без хемикалија које је одобрило Министарство пољопривреде САД. Милер је Амиш који верује да животиње треба одгајати како је Бог одредио. Међутим, пошто све фабрике за прераду морају третирати све месо синтетичким конзервансима, савезни судија је недисциплинованом фармеру наредио да прекине продају и наложио да плати 250.000 долара због „непоштовања суда“, а да одмах плати 50.000 „у доброј намери“ да би избегао затвор. Наоружани амерички маршали извршили су препад и пописали све месо.

Милер, који дистрибуира храну за амишку заједницу, говори: „Наши чланови желе свеже, сирово месо без адитива. Директно с фарме.“ Амерички државни апарат се брине да се рат с природним и нормалним не обуставља. Амишима се доскора допуштало да лудују. Време је да нестане сваки изузетак.

[restrict]

СМРТ СВАКЕ ЛОГИКЕ Живимо у свету логике („науке о принципима и правилима исправног“) која се не држи ни Аристотела, ни Хегела, ни Бертранда Расела. Читав свет се врти око логике др Долара. Да би се увећавале највеће гомиле долара, допуштено је све – од поништавања природе до поништавања људи.

Тако је цео свет две године упрегнут у ношење маски у планетарно исконструисаној пандемији. У односу на то је забрана производње здравог меса лака инцидентна лудост.

Шта је то према догађају показаном 12. децембра 2021. на твитеру, кад полицајац под пуном ратном опремом бенигној појави средовечног мушкарца који протестује због вакцинације каже: „Ти си убица!“ Јер је невакцинисан. Побуњени човек му одговара да је он „изгубио сву човечност“. Бизарно надмудривање људи исте генерације и сличног друштвеног статуса траје око два и по минута, и колико год је сирово, толико је поражавајуће.

Ко је могао и замислити дан кад ће службено лице јавно означавати грађанина у „слободном друштву“ као убицу само на основу вакциналног статуса? Благост је оценити то као ирационално.

ХИПНОТИЗОВАЊЕ СВЕТА Белгијски психолог проф. Матијас Десмет налази да је „свет заиста хипнотизован, и у стању је масовне хипнозе“.

Стварање масовне психозе (mass formation psychosis) објашњење је како су Немци прихватили понуду Нацистичке партије 1930-их, „а то постаје и објашњење зашто тако много људи широм света подржава медицински апартхејд и дехуманизацију невакцинисаних“ (др Џозеф Меркола).

Десмет упозорава на озбиљност наше ситуације због укорењености у „грубом самодеструктивном психијатријском стању“, а што води да у друштву „тоталитаризам цвета“. Формирање масовне психозе „толико је раширено да је глобални тоталитаризам неизбежан“. Десмет верује да ће се то ширити „као што већ видимо у многим земљама“.

Иако су „мере“ укинуте (тврди се привремено, док Руси изгубе чаробну силу стварања масовне хипнозе), многи и даље носе маске. Јављају медији да су маске у Италији обавезнији део гардеробе него кошуље. Нека брижна грађанка или грађанин с том „болешћу зависности“ може вас упозорити да ставите маску ако заједно чекате да купите сладолед. А то се дешава у свету у коме се то не каже кад се, рецимо, насред улице „вечног града“ разголите двојица хомића!? Распамећени западни свет то зове „нова нормалност“.

„Нова нормалност“ настаје из глобалне ковид-19 кризе која је социјални инжењеринг: узмете неки вирус и креирате пандемију. Баш тако.

Мишел Чосудовски, канадски интелектуалац од формата – разумевајући да таква операција распростире глобални концентрациони логор с дигиталним оградама – објашњава како је „свакодневно две године анализирао временску линију и еволуцију ковид кризе“ и да може констатовати како су „од самог почетка у јануару 2020. људи били навођени да верују и прихвате постојање брзо напредујуће и опасне епидемије“.

„Да је јавност била обавештена да је ковид (по дефиницији СЗО) ’сличан сезонском грипу’, кампања страха би пропала. Закључавања и затварање националних економија били би потпуно одбачени“, јер „прву фазу ове кризе (ван Кине) покренула је СЗО 30. јануара 2020. у време када је било 5 случајева у САД, 3 у Канади, 4 у Француској, 4 у Немачкој. (Шеснаест особа!) Да ли ови бројеви оправдавају проглашење ванредне ситуације за јавно здравље широм света?“

ВЕЛИКЕ ГОМИЛЕ ЛАЖИ Ни други елементи нису били нормални. У кампањи страха коју покрећу политичари и медији људи се подстичу да ураде ПЦР тест…

Али „ПЦР је процес. То вам не говори да сте болесни“, рекао је др Кари Мулис, нобеловац и проналазач овог теста, преминуо у августу 2019. То, наравно, није ометало ни СЗО ни владе по свету да та тестирања буду основа за „немилосрдну и намерну стратегију правдања прекомерних мера“. Не, није важно да ли сте болесни него шта показује недостатни тест.

Сад читав свет седи на гомилама лажи. „Целокупна база података ’потврђених случајева ковид-19’ је неважећа“, каже реномирани аналитичар јавног здравља, белгијски лекар др Паскал Сакре.

Иначе, кад се отишло предалеко, и Светска здравствена организација (СЗО) и амерички Центар за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) су – прва у јануару 2021, а други у јулу 2021 – позвали на повлачење ПЦР теста као методе за откривање и идентификацију САРС-ЦоВ-2. Наравно да тест није повучен иако је ЦДЦ објавио да „ПЦР тест не прави ефективну разлику између ковида 19 и сезонског грипа“.

Ковид-19 свакако није „вирус убица“, али иза изолација ствараних две године остали су ужасни трагови: банкроти, незапосленост, сиромаштво и очај.

У САД је 2019. око 50 хиљада људи извршило самоубиство, а истраживања из априла–јула 2020. године (непосредно после локдауна) показују да је „озбиљно размишљало о самоубиству“ 10,7 одсто Американаца – у добу 18–24 година 25,5 одсто, међу радницима 21,7 одсто…

Док се чекају званични статистички подаци, можемо да се ослањамо на извештаје као онај (из 2020) да „далеко више Јапанаца умире од самоубиства, што је вероватно погоршано економским и друштвеним последицама пандемије, него од болести ковид-19“.

Или да је „предозирање опијатима повезано са више од 81.000 смртних случајева између јуна 2019. и маја 2020. године, што је према ЦДЦ повећање за 18 одсто у поређењу са претходним 12-месечним периодом“. 

Ту је и неконтролисани раст алкохолизма, који прате депресије и друштвене кризе: тако се у марту 2020. могло уочити „повећање продаје алкохола у САД од 54 одсто за недељу која се завршава 21. марта 2020. у поређењу с претходном годином; онлајн продаја порасла је 262 одсто у односу на 2019“.

ФОТО: БЕТА

МРАЧНЕ ТАЈНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ Посебан проблем су биле и тек ће бити „мРНК вакцине против ковида 19 које су довеле до светског тренда раста морталитета и морбидитета… евидентирано је и регистровано за ЕУ/УК/САД – 61.654 смртна случаја повезана с убризгавањем ковид-19 вакцина и 9.755.085 повреда пријављених до 28. јануара 2022“.

Реални бројеви су неупоредиво већи. С времена на време појаве се неке чињенице, као она немачка студија која показује „да је број озбиљних нежељених ефеката после вакцина 40 пута већи него што је раније пријављено. Шарите, позната болница у Берлину, интервјуисала је 40.000 вакцинисаних људи пошто су добили прописане вакцине“.

Неизреченом наредбом дуго су биле забрањене обдукције смртних случајева после вакцинисања. Кад су два немачка истраживача др Зухарт Бакди, микробиолог и светски стручњак за заразне болести, и др Арне Буркхарт, патолог изузетног угледа, извршили обдукције 15 особа умрлих по добијању инјекција мРНК вакцине – утврдили су да је 14 њих умрло од последица вакцине! Примећена су велика оштећења срца, а и плућа и јетре. „Ови налази указују да су вакцине узроковале да тело нападне само себе са смртоносним последицама. То открива зашто су Ентони Фаучи, као и други службеници јавног здравља и сви који промовишу ове вакцине јавно обесхрабрили обдукције умрлих вакцинисаних“ (извор: Surgical Neurology International).

A кад је покренута операција ковид-19, „политички коректна“ медицинска „струка“ извика – да је једино вакцина поуздана заштита. Сад се, ипак, појавило „више од 80 студија које су потврдиле да је природни имунитет на ковид-19 једнак или бољи од онога што добијете из инјекција“. То јесте и био аксиом у медицинској науци, али коронарна бирократија је, „први пут у модерној историји медицине, природни имунитет приказивала као бескористан. Што је још горе, они са природним имунитетом су означени као опасни и избегавани су, па чак и отпуштени са посла због неуспеха“.

ФИЛАНТРОП СЕ НЕ ОБАЗИРЕ НА ГЛАДНЕ У социјалној драми која је уследила ковид-19 постаје „вирус неједнакости“ – више „напада“ сироте и слабе. А посебно на глобалном плану.

„Оксфам“ је објавио да и поред тога што се трошкови ковида гомилају а богатство милијардера је од ковида порасло више него у претходних 14 година, владе – уз неколико изузетака – нису повећавале порезе најбогатијима. Нетачно је да у свету нема довољно богатства да се становништво извуче из пошасти глади, али Габријела Бучер, извршни директор „Оксфама“, за ову 2022. најављује угроженост око четврт милијарде људи. „Г20, Светска банка и ММФ морали би да пониште дугове и повећају помоћ сиромашним земљама и да обичне људе заштите од катастрофе“, каже она, али то нема никаквог одјека.

Главне архитекте велике пљачке не дају ни пет пара на овакву врсту упозорења. Лондонски „Економист“, који држе Ротшилди, с дужном пажњом се обраћа Билу Гејтсу, најистакнутијем јахачу корона апокалипсе који је баш објавио књигу „Како спречити следећу пандемију“. „Предузетник и филантроп“ се забавља бригом за судбину света – пре годину дана објавио је и књигу „Како избећи климатску катастрофу“. Несвршени правник ни о једној теми нема ни елементарна знања, али ко би се усудио да му то каже.

Гејтс је главни финансијер Светске здравствене организације и свакако стоји иза оснивања Међувладиног преговарачког тела коме се поверава да направи Уговор о пандемији – где би се преко СЗО успоставила глобална здравствена управа која ће бити изнад ауторитета држава чланица. Дакле, „вирусолог“ Гејтс и друштво ће нам само јављати да је вакцина обавезна а наши полицајци ће нас као „убице“ хапсити и приводити на вакцина-гиљотину.

КАКО НАС ЧИПУЈУ Уговор о пандемији директно је повезан с још једним пројектом СЗО – Кју-Ар верификациони код, што би била „глобална дигитална банка података о 7,9 милијарди људи“. Да ствар не би изгледала претерано једноставна, што би наши сељаци рекли – да се Власи не сете, иницијативе ће спроводити СЗО у сарадњи с пројектом ИД 2020 и Гави – Алијансом за вакцину – које такође финансира Гејтс фондација.

Ваља имати на уму да је „Светски дигитални ИД (идентификациони) систем у изради. (Циљ) Светског економског форума и свих централних банака (је) да имплементирају глобални систем у којем ће свачији лични подаци бити уграђени у мрежу дигиталне валуте Централне банке (ЦБДЦ)“. Нови извештај Банке за међународна поравнања процењује да је 90 одсто националних централних банака у фази планирања за покретање дигиталне валуте. Девет од десет централних банака истражује дигиталне валуте, а више од половине спроводи конкретне експерименте.

Кад ИД систем буде комплетиран, он ће повезивати „све и сваког појединца (здравствене, банкарске, личне и приватне чињенице)“, описује то чудо Петер Кениг, човек који се у деценијској служби великих глобалних институција свега нагледао.

Многима то изгледа као далека будућност. Али Гејтс и Клаус Шваб немају намеру да одуговлаче. У тој причи су негде и оних тридесетак биолабораторија које су Руси конфисковали по Украјини а што је мање од десетине од 336 биолабораторија у 30 држава (говорило се и три или четири у нашој земљи). Прича још није комплетирана, али да је мрачна – нема сумње.

Кју-Ар верификациони код је изванредна основа за успостављање „глобалне полицијске државе“ коју контролише финансијски естаблишмент. Који се крајем јануара окупља у Давосу. Пандемија има неког смисла, зар не?

То је оно што је „магнат над магнатима“ Дејвид Рокфелер, кога су сва медицинска достигнућа света држала у животу до 102. године, звао „марш ка светској влади“. И његова фондација је обожавала пандемије, али Дејвид није доживео да види ову најраспојасанију.

[/restrict]

 

Један коментар

  1. Tоплица

    Све је то страшно, а тек кад му се додају планови са електроником и компјутеризацијом људског организма ! Али над свим тим рађа се једно чуђење без преседана: како је могуће да ти процеси, за које нормалан човек не налази примера у свој памћеној историји, држе толики свет пре свега Запада, тако дуго у потпуној пасивности ?! Истовремено као са ланца пуштени су сви видљиви процеси дехуманизације Света, уклањања свега у чему је човечанство било сагласно, односно појмова о врлини, моралу, уметности као тежњи ка вишем бићу идр. Ево управо гледамо европско надметање у певању, иако већ неко време знамо да ту више и нема певања него магаређег скакања жена са брадом, мужкараца са сукњом и др. !
    Шта стварно наводи шачицу моћника да раде овакве ствари ? Колико их је и ко су именом и презименом ? Где су крајни домети свега тога ? Хоћемо ли уз појединачна спорадична гунђања овако сложно, како то сада несумњиво делује, отићи са родне планете Земље ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *