НИС на Сајму аутомобила у Београду

Компанија НИС учествује на овогодишњем Сајму аутомобила „BG CAR SHOW” у Београду где ће посетиоцима представити погодности које нуди корпоративни програм лојалности „Са нама на путу“, као и богат спектар производа и услуга које су доступне потрошачима на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Овогодишњи Сајам аутомобила одржава се од 12. до 15. маја, а сви заинтересовани моћи ће да се упознају са понудом НИС-а на штанду компаније, у  хали број 1 Београдског сајма.

Штанд НИС-а обишао је и Александар Вучић, председник Републике Србије, који је у разговору са представницима НИС-а изразио захвалност за разумевање које је компанија показала за потрошаче у Србији када је реч о ценама горива. „Хвала и за ово што сте имали разумевања око цене нафтних деривата и да изађемо у сусрет нашим потрошачима и желим вам добар и успешан рад“, казао је Вучић.

Током трајања манифестације, посетиоци штанда НИС-а имаће прилику да сазнају више о томе како могу да сакупљају бодове у оквиру програма „Са нама на путу“, а самим тим и остварују уштеде и попуст приликом куповинe на бензинским станицама НИС-а. Такође, сви заинтересовани моћи ће да учествују у великој поклон акцији, у којој сваки учесник добија неки од поклона. Један од добитника биће награђен са три месеца бесплатног горива, у складу са просечном месечном потрошњом.

„Наш програм  лојалности „Са нама на путу“ данас броји више од милион корисника и представља највећи програм лојалности у Србији. Захваљујући континуираним улагањима компаније у нове функционалности и иновативна решења које програм нуди, „Са нама на путу“ бележи сталан раст у броју корисника који све предности овог програма могу да искористе на више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица широм Србије“, изјавио је Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају у компанији НИС.

Програм лојалности “Са нама на путу” компанија НИС је покренула пре седам година. Све већој популарности овог програма допринеле су и нове функционалности и иновативне услуге које је НИС развио током последњих година. Између осталог, НИС је увео дигитализовану „Са нама на путу“ картицу коју потрошач може да користи директно са мобилног телефона, путем истоимене мобилне апликације.

НИС ће на овогодишњем Сајму аутомобила посетиоце штанда такође упознати и са бенефитима употребе Drive.Go мобилне апликације, која омогућава плаћање горива на самом точионом месту, без уласка у продајни објекат.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *