ЗАХАРОВА ИСМЕЈАЛА ПОЉАКЕ: “Јесте ли толико сиромашни да морате да пљачкате?”

Представница Министарства спољних послова Руске Федерације Марија Захарова данас је исмејала одлуку пољских власти да руску дипломатску имовину предају Украјини.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

– То је очигледно кршење међународног права – рекла је Захарова, и запитала пољске колеге: “Да ли сте толико сиромашни да морате да пљачкате друге људе?”

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ

Захарова је данас говорила и о току специјалне операције у Украјини, и рекла је да ништа неће спречити испуњење циљева и задатака који су постављени пред руске војнике.

Како је рекла Захарова, ни снабдевање Кијева оружјем западних земаља, ни застрашивање неће одвратити Русију од испуњења циљева и задатака у Украјини.

– Желим још једном да потврдим, никакво снабдевање Кијева западним оружјем, никакве терористичке методе ратовања украјинских оружаних група, укључујући застрашивање, пропаганду, лажирање, дезинформације, претње, ништа неће ометати испуњење циљева и задатака које је изнело руководство Руске Федерације – поручила је Захарова на брифингу.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ

3 коментара

  1. Златокоса

    Тек ће осетити шта је сиромаштво. А пљачкање им је очигледно иманентно. Вуче дубоке корене. .

    30
  2. jovanovic tomislav

    Napted Vucicu,!!!Zivela Srbija!!!Nema dankcija xa nasu bracu Rusiju!!!

    14
    3
  3. U Drugom svetskom ratu najozloglašenijii nacistički logori (pored Hrvata) bili su u Ukrajini. Na hiljade Jevreja je tamo pogubljeno. Pitam se, da li sada Zelenski vraća dug i žrtvuje hiljade Ukrajinaca. Trebalo bi razmisliti

    13
    3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *