РУСИЈА ЋЕ ОДГОВОРИТИ ХРВАТСКОЈ: Захарова говорила о непријатељском потезу Загреба

Русија ће на адекватан начин одговорити Хрватској на протеривање 18 руских дипломата и шест запослених у амбасади, изјавила је данас за агенцију РИА Новости портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

– Русија ће адекватно одговорити – рекла је она.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ

Раније је Министарство спољних послова Хрватске саопштило да протерује 18 дипломата и шест административно-техничких службеника руске амбасаде из Загреба.

Руско дипломатско представништво у Хрватској данас је за РИА Новости потврдило да је Министарство спољних послова Хрватске захтевало да део запослених напусти ту земљу.

Раније је хрватски министар спољних послова Гордан Грлић-Радман рекао да ће Загреб протерати неколико руских дипломата у вези са догађајима у Украјини.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ

Један коментар

  1. Borac za istinu

    Strasno je kako se zlo ujedini kad se dobri duh pojavi iz boce! Na zalost, zlo ima jaku propagandu, bilo bi dobro kada bi se rotiv nje moglo izboriti, rat bi bio dobijen time! Rusija bi trebala upotrebiti biolosko oruzje i unistiti USrA i EU narode zauvek! Putin nije smeo da se povlaci iz Kijevske oblasti kao ciin dobre volje jer mora da zna da se s prevarantima ne moze sklapati nikakav dogovor cak, ni posan ocito nikada nisu postovali, pa je naivno verovati im bilo sta, vec ih treba silom naterati, unistiti, samo im je dao vremena i laksi prolaz za nove kolicine oruzja koje zapadne ubice salju nacistima! Eh, sto im ja nisam Putin, odleteli bi svi kad su na zasedanju u EU, kad je podvrh zla na broju na jednom mestu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *