“РАЗЛОГ МОГ БУЂЕЊА ЈЕ БИО РАТ СА СРБИЈОМ” Син чувеног Оливера Стоуна говорио на који начин су амерички медији третирали Милошевића

СВЕТСКИ познат продуцент, глумац, редитељ и ТВ водитељ Шон Стоун, син великог редитеља Оливера Стона у ексклузивном разговору за Српски Радио Чикаго са др Олгом Раваси каже да је његово буђење почело са ратом у Југославији и бомбардовањем Србије.

На питање како је почео свој духовни и истразивачки пут, Шон наводи да је као мали дечак имао прилику да глуми у филмовима свог оца, чувеног редитеља Оливера Стоуна, који је преиспитивао историјски прихваћене наративе, те га је то подстакло да сам трага за релевантним чињеницама и истином коју амерички медији деценијама крију. 

Фото: И. Маринковић

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ 

– Разлог мог буђења је био рат са Србијом, и када је дошао рат у Ираку нисам веровао наративу који су нам пласирали медији. Продавали су нам рат тако сто су карактерисали Милошевића као новог Хитлера, након тога и Садама Хусеина као новог Хитлера… тада сам схватио да је све лаж – наводи он.

ПРАТИТЕ НАС НА ВИБЕРУ

Др Раваси је навела да је данас Владимир Путин етикетиран као ново оличење Хитлера, на ста је Шон рекао да је Русија велики део америчке историје, и наводи да се чак и Србији никада не би догодило бомбардовање да је Русија 90тих година била јака.

Фото: ЕПА 

– Русија никада не би дозволила бомбардовање Србије – казе Шон Стоун и наставља:

– Американци ни сами не знају зашто мрзе Русију, иако је Русија велики део америчке историје која нам је све до револуције била савезник. На жалост Британска окупација Америке и свих њених институција доводи до те мржње, јер се води империјалном политиком, завади па владај – рекао је Стоун.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ  

 

Један коментар

  1. Tоплица

    Величанствен момак, достојан син великог оца. Ова истина о примени енглеске формуле у америчкој политици, тачна је колико и све остало, али се иначе недовољно наглашава. Нема тог светског проблема без енглеског замешатељства против нас. Но као да се коначно ни њима не смеши нека сјајна судбина у новом светском поретку. Као да ће све бити по оној Руској народној – Игрались, игрались и доигрались !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *