НАЈСКУПЉА СРПСКА РЕЧ

Да ли ће Србија капитулирати и увести санкције Русији? То је сад најважније питање за опстанак наше државе и народа

Само дан након што се није ни усудила да од Индије затражи да престане да сарађује с Русијом, Америка је Србији припретила због сарадње с Кином. Није потребно поседовати дар за предвиђање да би се предвидело: Њихов притисак на нашу земљу јачаће у мери у којој ће се све мање усуђивати да притискају све остале које сматрају јачима од нас.

На нама је зато, ако мислимо да опстанемо, да им покажемо да јесмо јачи него што мисле; Запад је, уосталом, доспео у такво стање да једино уме да разуме језик силе. Можда никада није ни било другачије, али то је већ нека друга тема, за неко мирније време. Насупрот томе, тренутно имамо разлога да будемо веома узнемирени.

РАЗГОВОР ПУТИНА И ВУЧИЋА Ова рунда стрепње над нашом земљом и будућношћу започела је зачуђујуће утешно.

Након што је после поновног избора за председника Србије телефоном разговарао са својим турским колегом Реџепом Тајипом Ердоганом – који Црно море наставља да држи затвореним за НАТО бродове, а ни Русији није увео санкције као све остале НАТО чланице – Александар Вучић је прошле среде, 6. априла, разговарао и с председником Русије Владимиром Путином. С обзиром на познате околности, то није могло да се схвати другачије до као снажна демонстрација постојаности наших односа упркос споменутим околностима; ово тим пре што Вучић у истом даху, баланса ради, није обавио и разговоре с европским званичницима.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

3 коментара

  1. Nije kriv Vučić zato što je podržavao rusku muku nego taj njegov predstavnik ima gas i naftu a Milica je smrda koju gura BIA ljudi niko nije budala da za Zavetnike glasa. Vučiću u stranci su svakakva go*na i trebao bi da ih makne ako hoće neka uđe u savez sa Rusijom i Bjelorusijom. Ili u ODKB. Boško je potomak najvećeg ljotićevca u istoriji Srbije.

    1
    4
  2. Da li vi vjerujete da je mitropolit crnogorsko primorski Joanikije ćuti na sankcije RUSIJI?

  3. Шљивујке

    Све шаблони, Гадафију су најпре тражили да прекине односе са Русијом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.