Додајте МТС мобилни у Супернову и добијате Супер ПЛАН

Време је празника, када се породица окупља. Потребно је спремити трпезу, а пошто се тада спрема више јела него иначе, неко може и да не испадне баш како треба. Можда и мало загори, јер нам неко у кухињи засмета или одвуче пажњу. Управо се то догодило нашој бака Софији која, поред разиграних унукâ, покушава да испече ванилице.

Нема разлога за бригу, и нешто друго је могло да привуче вашу пажњу. Рецимо, нова понуда Супернове из које се рађа супер идеја. Сада, када постоје Супер ПЛАН пакети у који сте укључили и МТС мобилни, можете да позовете да неко други направи колач. То је најлакше, као и лакоћа са којом сте одлучили да све своје Супернова услуге обједините у новом пакету и да наредних 10 месеци претплату плаћате упола јефтиније.

Све је одједном много лакше, па и да се изабере филм који ће сви, или бар већина, хтети да гледају после доброг празничног ручка. Како и не би било, када је на располагању више од 300 канала и платформа Аполон са супер избором филмова – породични, трилер, акција, комедија. Ако неко буде хтео да гледа спорт, нека направи свој супер план! Може да гледа у другој соби преко таблета, јер интернета има као и хране, у изобиљу.

Направите и ви свој Супер ПЛАН, додајте МТС мобилни својим Супернова услугама и улепшајте празнике, себи и својој породици.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *