БАУК МИШЉЕЊА ВЕЋИНЕ

ИЗБОРИ У СРБИЈИ И „ДЕСНА СКРЕТАЊА“

Резултати избора нису донели никакво ново „скретање удесно“, како су по објављивању резултата забринуто констатовали и нови-стари председник Србије и нови-стари овдашњи аутоколонијални експоненти глобализма и њихови представници у мрежи медија, НВО, странака и појединаца из јавног живота. Они су само још једном потврдили ставове и мишљења већине људи у нашој земљи, а које желе да промене горенаведени актери

Често се говори да „сваки народ има власт какву заслужује“ и о томе се може дискутовати. Шта када власт има народ какав заслужује, а не жели га таквог какав јесте, већ жели да га промени и прилагоди себи? Један од актуелних политичких феномена у свету, макар када је реч о „демократским земљама“, огледа се у томе што несмењиви режими и системи (упркос сменама власти, макар биле и честе) желе да смене тренутни народ и замене га новим. При томе не мислимо само на масовне миграције које ће уз готово неповратно нестајање аутохтоног становништва у наредним деценијама довести до великих демографских промена у већини земаља „демократског Запада“.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

 


Један коментар

  1. Vučić je primio Angelu Merkel koja je oprostila njemu kredit kad Srbija nije imala da plati. Njemačka je odmogla i pomogla Srbiji. Odmogli su kad su ubili kneza Mihajla Obrenovića, u 2 svetskom ratu su istrijebili Srbe i Jevreje. Pomogli su kad su oprostili kredit kad Srbija nije imala da plati. Pozdrav iz Crne Gore gospodinu Vučeliću i redakciji Pečat najjačoj novini Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.