КРЕМЉ ОДГОВОРИО НА БАЈДЕНОВЕ ОПТУЖБЕ: “За разлику од Америке ми се не бавимо бандитизмом”

Русија, за разлику од западних земаља и САД, се не бави бандитизмом, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков коментаришући изјаве америчке стране о могућим сајбер нападима из Москве.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

Што се тиче речи украјинског председника Владимира Зеленског о референдуму у Украјини, Песков каже да је то “суверена држава, да можда постоје унутрашње процедуре, али да постоје и преговори” и додао да “Русија не ствара никакве посебне структуре на територијама Украјине ослобођеним од националиста”.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ

– Русија је одавно предала нацрт докумената украјинској страни у оквиру преговарачког процеса – Кијев је одговорио на неке, а на неке није – рекао је портпарол Кремља.

Прочитајте и:

ЛИТВАНЦИ НАМ ПРЕТЕ САНКЦИЈАМА ЗБОГ РУСИЈЕ: Ландсбергис поменуо Србију током састанка Савета ЕУ

УКРАЈИНСКИ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ: “Наредио сам да руске заробљенике кастрирају – они су бубашвабе, а не људи”

ТО ЈЕ ЗАЈЕДНИЦА ПОЛИТИЧКИХ ИМБЕЦИЛА! Медведев о најавама Пољске да ће “дерусификовати привреду”

Да подсетимо, председник САД Џо Бајден позвао је данас компаније да се заштите од могуц́их хакерских напада Русије који би могли да се догоде као руски одговор на уведене санкције тој земљи због њене офанзиве на Украјину.

Песков је рекао да је Путин спреман да објасни став Русије о Украјини, али нец́е да говори пред парламентима других земаља.

– Не можемо и не желимо да предузимамо иницијативе. То су углавном оне земље које су предузеле веома, веома непријатељске кораке последњих недеља – рекао је Песков.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *