“МНОГИ СУ СЕ ПОКАЗАЛИ КАО ИЗДАЈНИЦИ РУСИЈЕ”: Песков прокоментарисао Путинову изјаву о самоочишћењу

Многи људи у Русији показали су се као издајници, рекао је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков, указујући на оне који дају отказе на послу или напуштају земљу.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

Песков је дао тај коментар дан након што је председник Владимир Путин упутио оштро упозорење “руским издајницима” за које је рекао да Запад жели их да искористи као “пету колону” како би уништио земљу, преноси Ројтерс.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ

– У тако тешким временима… Многи људи показују своје право лице. Многи људи, како ми то кажемо на руском, показују да су издајници – рекао је Песков новинарима.

Портпарол Кремља реаговао је поводом Путинове изјаве о природном и неопходном “само-прочишћењу”, јер се сада могу разликовати “истинске патриоте од олоша и издајника”.

– Они сами нестају из наших живота. Неки људи напуштају своја радна места, неки напуштају земљу и селе се у друге државе. Тако се дешава чишћење – поручио је Песков.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

Један коментар

  1. Vidimo kako su na Zapadu prošli oni koji su iz Rusije izneli tankere para, a ovi koji sada beže će proći još gore čim ih iskoriste.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *