ТО ЈЕ ЗАЈЕДНИЦА ПОЛИТИЧКИХ ИМБЕЦИЛА! Медведев о најавама Пољске да ће “дерусификовати привреду”

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев прокоментарисао је данас пољску идеју “дерусификације привреде”.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

Он је навео да се Пољска, када је реч о Русији, грчи од “фантомских болова”, а да је “пољска пропаганда најопакији, највулгарнији и најоштрији критичар Русије, заједница политичких имбецила”.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ

– Њиховим елитама је веома тешко да се помире са чињеницом да је Смутно време пре скоро 400 година завршено протеривањем пољских освајача из Кремља. Да велико царство Комонвелта није настало ни касније. А разлог за то нису интриге Русије, већ унутрашње размирице, корупција, економски неуспеси, изгубљене битке. И тако – много векова – истакао је Медведев.

Прочитајте и:

И ЏАМИЈЕ У КАМПАЊИ БОЈКОТА СРПСКЕ РОБЕ: Директан говор мржње уперен против читавог српског народа

УКРАЈИНСКИ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ: “Наредио сам да руске заробљенике кастрирају – они су бубашвабе, а не људи”

УДАРНА ПЕСНИЦА РУСКЕ АРМИЈЕ У УКРАЈИНИ: Уништавање војне инфраструктуре отвара простор за другу фазу операције

Подсећамо, пољски премијер Матеуш Моравјецки представио је 18. марта у Варшави нови пакет мера борбе против инфлације, поскупљења намирница и енергената као и последица санкција Русији на пољска предузећа, који је назван “Антипутиновски штит”, а најавио је и “дерусификацију” пољске привреде.

– Тај рат изазива огромне привредне потресе, огромне проблеме. Влада је одлучила да створи антипутиновски штит. Зовемо га тако јер се у том рату који је изазвао Путин кумулира као у сочиву много проблема – казао је пољски премијер на конференцији за новинаре.

Прве мере из тог пакета усмерене су на сузбијање инфлације и заустављање раста цена намирница пошто је, како је казао премијер, већ сада јасно да ће раст цена бити динамичан и велики.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *