ХАРАДИНАЈ ПРЕТИ СРБИЈИ: Београд ће бити бомбардован ако само један српски војник крочи на КиМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић одговорио ја Рамушу Харадинају, који је синоћ запретио да ће Београд бити бомбардован ако и један српски војник крочи на КиМ.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

– У моменту када се цео свет суочава са незапамћеном кризом, албански политичари настављају са претњама. Док се Харадинају, Куртију и осталима Приштини причињавају бомбардери, Београд ће да чува мир и стабилност – написао је на твитеру Петковић.

Он је такође албанске политичаре замолио да не прете сукобима, већ да виде како ће у албанским срединама да реше несташице нафте, брашна и основних животних намирница.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ

Подсећамо, Рамуш Харадинај је синоћ изјавио за ТВ Дукађини да ће Београд биди бомбардован ако само и један српски војник уђе на Косово и Метохију.

– Знам да Американци не дозвољавају ниједном српском војнику да уђе на територију Косова. Знам да ће Београд бити бомбардован ако се овако нешто деси, као 1999. То руководство Србије добро зна. Ако српски официр прође кроз територију Косова, Београд ће бити бомбардован, а не било која друга територија – рекао је Харадинај.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *