РУСКИ БРОД ПРЕСРЕТНУТ У ЛАМАНШУ: Амбасада примила хитан позив

брод, теретни брод
Фото: Јутјуб/Bryan Boyle

У каналу Ламанш задржан је руски брод, јавља „Франс прес“, позивајући се на поморску префектуру Француске. Руска амбасада у Француској потврдила је ову информацију.

ЗАПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

– Амбасада је примила хитан позив од капетана руског теретног брода током кога је он саопштио да су француске власти задржале пловило у Ламаншу- саопштено је из амбасаде.

Како је прецизирано, конзуларно одељење амбасаде одмах је ступило у контакт са француским властима како би се добило објашњење.

Према наводима „Франс преса“, руски брод је превозио аутомобиле у Санкт Петербург, а тренутно је преусмерен у Булоњ на Мору у департману Па де Кале.

Медији пишу да је реч о комерцијалном броду. Царинска служба га је пресрела у ноћи између петка и суботе. Претпоставља се да припада руској компанији против које је ЕУ увела санкције.

Радио-станица „Франс блу“, позивајући се на поморску префектуру, јавља да је брод пловио из Руана, превозио је аутомобиле и имао је дозволу за пловидбу у француским водама.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

2 коментара

  1. Kada Rusi vrate kontramerama i počnu da plene njihove tovare, biće histerija. Kada im zatvore vazdušni prostor, pa budu morali da kruže pola sveta da bi negde sleteli, opet će da plaču i prave se nevini. Da li Zapad zaista ne može da shvati, kako ne mogu više da lupaju šamare kome požele, a da za to ne budu kažnjeni, ili se prave da ne shvataju da bi iskoristili poslednje trzaje u ulozi siledžije – kriminalca?

    8
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *