ВЕЛИКО РЕСЕТОВАЊЕ СРБИЈЕ

Зашто нам није потребна теорија некакве завере да бисмо се озбиљно забринули због намере Владе Србије да Светском економском форуму из Давоса помогне да (и) у нашој земљи спроведе своју Четврту индустријску револуцију

Може бити да је покојни Питер Конвеј, инвестициони банкар и некадашњи амбасадор Сједињених Америчких Држава у Швајцарској, у својој опроштајној дипломатској депеши, под ознаком 08BERN612_а од 2. децембра 2008, класификованом као „поверљива“ (confidential), написао све што нам је потребно да знамо о делу, више него о лику Клауса Шваба, оснивача Светског економског форума (СЕФ) из Давоса: „Ни једна друга држава не сарађује толико блиско са Светским економским форумом у вези са темама и учесницима (као САД)… То је ефикасна платформа за Владу Сједињених Држава и лидере приватног сектора да подрже и унапреде мисију и вредности Америке.“

Сам лик пак Клауса Шваба остаје сумњив колико и његове намере; ништа из званичне биографије овог машинског инжењера и економисте, наиме, не објашњава како је ни из чега створио Светски економски форум који наједном постаје место окупљања стотина најбогатијих светских корпорација – по правилу, оних које имају годишњи приход од преко пет милијарди долара – и при томе производи неке од најмоћнијих светских лидера: од Ангеле Меркел или Тонија Блера – пронашли смо дефинитиван доказ да су и они прошли кроз Швабов курс – до, на пример, канадског тиранина Џастина Трудоа. А међу њима и Бил Гејтс. И Вук Јеремић, но, о том-потом.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

2 коментара

 1. Tоплица

  Уз изванредан горњи оглед, као и онај Слободана Релића у претходном броју, имамо прилику да завиримо у једно од најважнијих гнезда новог светског поретка, па онда и да се озбиљно забринемо. Слаба је утеха да се све речено односи на читав Свет, и нада да ће се Планета некако ишчупати из тих клешта. Све речено дакле, тиче се и западног света у чију зрелост и свест се увек веровало. И шта видимо ? Те масе мирно спавају док им примитивним присталицама туђе цивилизације затрпавају домовину ! О пореклу ковида, само сваки милијардити понешто прозбори, тек да би потврдио исто правило ! Идеално легло са Клауса Шваба, његове највише инстанце, и нова поколења све дрскијих планера зла.
  Да ли је овај наш краткотрајни мир, предах док се овде “чеврта индустријска дисолуција” не запати ? Одакле нам оно стигоше Јеремић, Брнабићева . . . Ко иј и са чијим еланом доводи и где су крајњи домети свега тога ? О благи Боже !

  • Jeremić i Brnabić su “ Mladi lideri” svetskog ekonomskog foruma i to je lako proveriti na njihovom sajtu.

   https://www.weforum.org/people/ana-brnabic

   https://www.weforum.org/people/vuk-jeremic

   Na istom je moguce procitati koji su sve momentalni svetski lideri postavljeni preko Foruma, od Makrona, Trudoa, Klintonovih do australijanskog, Novozelandskog, cak i Orbana, i mozda najinteresantnije samog Putina ( sto su reci samog Klausa u nekoliko javnih istupa).
   https://vimeo.com/ondemand/theforumvod/510154188

   https://odysee.com/@alanthier001:7/PUTIN—ZELENSKY:6

   Spisak lidera

   https://www.younggloballeaders.org/community

   Poslednje informacije o Putinovom odnosu spram Plana 4. je njegova sveza poruka Klasu

   https://odysee.com/@ChangingTimes:4/PUTIN-SAY-NO-TO-KLAUS-SCHWABS-PLANS:4

   Za ovih tridesetak godina Forum je planski animirao ogromnu vojsku novih lidera, postavio ih je na najznačajnija mesta u svetu. Nadalje, forum je od starta u svoj rad ukljucio postojece svetske institucije ( poslednji primer svetskog upravljanja je onaj sa Svetskom zdravstvenom organizacijom ). Tu su naravno momentalni fond, banke, ili npr. Jedna od dve najutjecajnije svetske firme – Black Rock itd.

   Kada se tome dodaju Univerziteti ( kao nor. Hopkins ) koji su npr. bili organizatori 4 os pet simulacija ekstremnih situacija – pandemija izazvanih biološkim oruzjem ( male boginje, korona virusi ) od kojih su neke postale plan za delovanje ( po kom su jedinstveno delovale sve svetske vlade i instirucije pod upravom SZO) onda je jasno da je Forum sistematično pripremio mrezu svetske vlasti preuzimajući postojece raspoložive institucije i organizacije pod svoje okrilje. Pandemija korone je gotovo 100% protekla kao i 3 simulacija . U objavljenom radu je naknadno napisano da su sva podudaranja slucajna.

   Posto iza oandemije sledi akcija sa klimatskim promenama u junu prosle godine je Flink ( Black R. ) uoutio pismo svim ministrima finansija drzava sveta da mu se nrzo dostave podaci o napretku ka ….. Ako se zna sta i kako radi B.R. Onda je jasno da je jedino on ima kapacitete da upravlja ekonomski, projektima svetskog tipa.

   Ova mreza je zapravo birokratski aparat nazovimo to svetske vlade. To nije niti bi mogao biti SAMO skup odredjenih uticajnih ljudi vec, kao sto vidimo, dobro razrađuje sistem upravljanja globalnim svetom u svim podrucjima od ekonomskog, finansijskog, politickog ( obrazovanje mladih lidera ) pa sve do zdravstvene organizacije, obrazovnih institucija itd. Mreza je potpuna i vec funkcionise.
   Najzanimljivije od svega je ne samo učestvovanje Rusije ( Ruska kuca u Davosu) vec mnogo pre, od samog pocetka ucesce Kine.
   To je vec temq koja zahteva jednu ozbiljnu studiju. Globalni svet je u ovom momentu koliko dobro organizovan toliko i neizvestan jer se istovremeno desavaju jaka suverenistička kretanja te se nikada ne zna gde ce i kada puci kao sada sa Putinom i Ukrajinom. Postoje neke crvene linije preko kojih se nece tako lako preci ili ako se predje onda ce svet zaista krenuti u jednom, ni malo lepom smeru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.