НОВО ОБРАЋАЊЕ ВЛАДИМИРА ПУТИНА: Војна операција је изнуђена мера, нису нам оставили простора да другачије реагујемо!

ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир Путин састао се са представницима руског бизниса. Он је на састанку рекао да је специјална војна операција која је у току била изнуђена мера и да Русији није остављена могућност да поступи другачије.

– Уважене колеге, пријатељи, добар дан! На жалост, наш сусрет се одвија, благо речено, у нестандардним условима, иако је испланиран раније – рекао је Путин представницима пословног света Русије.

Он је рекао да економски партнери Русије не треба да је избаце из међународног финансијског система, али да ће рестрикција бити.

– Русија остаје део светске економије и нема намеру да том систему наноси штету – рекао је руски председник.

Он је напоменуо да се Русија припремала за актуелну ситуацију и да је анализирала ризике.

Представник Уније индустријалаца и предузетника рекао је на састанку да санкције против Русије могу да продуже рокове реализације пројеката јер је потребно проширити и програме њихове подршке.

 

Један коментар

  1. Tоплица

    Ретко искрена објашњења Владимира Путина, али друга страна никако да научи да слуша. Не жели да научи јер јој се усладило да окупирава Свет уз спрдњу и запишавање жртава. Ово данас могло би да им буде отрежњујуће и спасоносно јер се овако не може далеко, иначе Бога нема !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.