“КАО РАЗГОВОР НЕМОГ СА ГЛУВИМ” Сергеј Лавров се обратио јавности након састанка са шефицом британске дипломатије

Руски министар иностраних послова Сергеј Лавров разговарао је са британском колегиницом Лиз Трас о ситуацији у Украјини, војним вежбама у Белорусији и гаранцијама безбедности Русији.

ЗАПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

Лавров је на конференцији за штампу окарактерисао састанак са британском колегиницом као разговор немог са глувим.

Према речима Лаврова, Русија и Велика Британија различито тумаче Минске споразуме.

Британска министарка је, са своје стране, поновила да “Северни ток 2” неће бити пуштен у рад у случају “инвазије” Русије на Украјину.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

Један коментар

  1. САД се претвориле у монструма, који прети да уништи човечанство! ЕУ, иако на своју немерљиву штету, аминује све што спарушена “јабука” смисли својим, неизлечиво оболелим мозгом. Да ли ови пајаци уистину верује да се, од распада СССР на овамо ништа променило није? И да је на челу Руске федерације њихова марионета, попут Јељцина? И да ће РФ сатерати у ћошак, као непослушно дете, претећи да “Северног тока два” неће бити? Грдно се варају! Што пре Европа схвати да не треба да буде гумени лутак у рукама САД, то боље по њу! Како европски лидери, част изузецима, не увиђају да САД прете ратовима свуда и свакоме “непослушном” , али, далеко од својих граница? Европо, широм отвори очи!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *